10 από τα πιο δημοφιλή κόλπα οργάνωσης σύμφωνα με το pinterest

Το ζήτημα της οργάνωσης είναι πάντα ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι. Ανεξάρτητα από την περιοχή που οργανώνετε ή πόσο χώρο έχετε, ακολουθήστε αυτά τα 10 κόλπα από το pinterest για να δημιουργήσετε έναν καλά οργανωμένο, αποτελεσματικό χώρο.

1. Αποκτήστε έναν οργανωτή σκευών μαγειρικής.

Αν απλώς τοποθετήσετε τις κατσαρόλες ή τα τηγάνια σας το ένα πάνω στο άλλο, γνωρίζετε καλά ότι το να φτάσετε στο κάτω κάτω χρειάζεται λίγη δουλειά. Απλοποιήστε τη διαδικασία με ένα εύκολο στην εγκατάσταση κάθετο organizer, το οποίο έχει την έγκριση πάνω από 300.000 ακολούθων στο pinterest.

2. Χρησιμοποιήστε συνδετικά κλιπ στον καταψύκτη σας.

Αυτά τα εύχρηστα κλιπ δεν προορίζονται μόνο για την οργάνωση των χαρτιών – κάνουν επίσης θαύματα στο να διατηρούν τακτοποιημένα τα κατεψυγμένα τρόφιμα.

3. Οργανωθείτε με ετικέτες.

Τα ντουλάπια μπορεί να γεμίσουν γρήγορα. Διατηρήστε τα τακτοποιημένα με δοχεία και κάδους με ετικέτα, όπως φαίνεται σε αυτό το εκπληκτικά οργανωμένο ντουλάπι.

4. Αποθηκεύστε τα τσιμπιδάκια μαλλιών σε μια μαγνητική λωρίda

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όσες φουρκέτες και τσιμπιδάκια μαλλιών κι αν αγοράσετε, κατά κάποιο τρόπο εξαφανίζονται; Χρησιμοποιήστε αυτό το πολύ-καρφιτσωμένο στο pinterest τέχνασμα με την μαγνητική λωρίδα για να είναι συμμαζεμένα και να μην τα χάσετε ποτέ ξανά.

5. Χρησιμοποιήστε τον τοίχο κάτω από τα ντουλάπια σας.

Παρατηρώντας ότι ο πάγκος της γέμιζε υπερβολικά, η blogger Christina εκμεταλλεύτηκε τον χώρο στον τοίχο. Τοποθέτησε μεταλλική ράγα και κρέμασε καλάθια και κουτιά. Σε αυτά, τοποθέτησε βάζα με ετικέτα και διακοσμητικά λουλούδια, μετατρέποντας τον άδειο τοίχο της σε ένα όμορφο, εγκεκριμένο από το Pinterest organizer τοίχου.

6. Επανατοποθετήστε τα καπάκια από τα κουτιά αναψυκτικών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις κρεμάστρες σας.

Την επόμενη φορά που θα τελειώσετε ένα κουτάκι αναψυκτικού, μην πετάξετε τον κρίκο ανοίγματος. Χρησιμοποιήστε το για να στερεώσετε μια κρεμάστρα σε μια άλλη, όπως σε αυτό το αγαπημένο κόλπο του Pinterest.

7.Χρησιμοποιήστε σωλήνες από χαρτόνι για να κολλήσετε τα ηλεκτρικά καλώδια.

Μην ξαναπετάξετε τα ρολά χαρτιού υγείας. Είναι ιδανικά για την οργάνωση των καλωδίων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών όπως και των καλωδίων φορτιστή. Δεν είναι περίεργο που αυτό το hack έχει καρφιτσωθεί πάνω από 30.000 φορές

8. Χρησιμοποιήστε ένα δίσκο μαχαιροπήρουνων ως βάση για οδοντόβουρτσες.

Το να κρατάτε όλες τις οδοντόβουρτσες της οικογένειάς σας στο ίδιο ποτήρι εκτός από το ότι είναι εκτεθιμένες στην σκόνη μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση. Επενδύστε σε έναν άλλο οργανωτή μαχαιροπήρουνων για να δώσετε σε κάθε οδοντόβουρτσα τη δική της θέση.

9.Βάλτε τις σακούλες σκουπιδιών σε ρολό.

Οι σακούλες απορριμμάτων μπορεί να είναι δύσκολο να οργανωθούν, ειδικά επειδή συνήθως αποθηκεύονται σε μικρό χώρο. Αυτό το δημοφιλές έργο DIY, δημοφιλές στο pinterest, σας λύνει τα χέρια.

10. Μετατρέψτε ένα παλιό μεταλλικό ντουλάπι σε αποθήκευση εργαλείων κήπου.

Σε αυτό το hack οργάνωσης κήπου, αποθήκης ή γκαράζ, το οποίο έχει καρφιτσωθεί περισσότερες από 130.000 φορές, μερικές στρώσεις βαφής σε σπρέι, ένας διάτρητος πίνακας για αποθήκευση μικροπραγμάτων και 4 τροχοί μεταμόρφωσαν ένα μεταλλικό ντουλάπι σε ένα υπέροχο καρότσι αποθήκευσης.

Follow Getlife.gr στο Google News

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σε μπλε. 25 εμπνευσμένες ιδέες

Πως να αναγνωρίσετε τους τοξικούς ανθρώπους. 8 χαρακτηριστικές συμπεριφορές