24 ιδέες για Halloween στολισμό DIY

Αράχνες, φαντάσματα, μάγισσες, είναι ώρα για κόλπο! Αν και ξενόφερτη γιορτή όλο και περισσότεροι την γιορτάζουν σαν αφορμή για “τρομακτικό” παιδικό -και όχι μόνο – πάρτι ή συγκέντρωση με φίλους ή απλά σαν αφορμή για έναν ιδιαίτερο στολισμό του σπιτιού. Ετοιμάστε λοιπόν το σπίτι σας για το Halloween με αυτές τις τρομακτικές αποκριάτικες χειροτεχνίες. Είτε πρόκειται για ένα χαριτωμένο φαντασματάκι είτε για ανατριχιαστικές αράχνες, αυτή η συλλογή έξυπνων ιδεών θα σας βοηθήσει να μπείτε το πνεύμα του Halloween.

Τα περισσότερα είναι εύκολα στην κατασκευή και χρειάζονται μόνο λίγα υλικά. Πολλές από αυτές τις ιδέες χειροτεχνίας για το Halloween είναι εξαιρετικά φιλικές προς τα παιδιά, οπότε βάλτε τα παιδιά σας να σας βοηθήσουν ή να αναλάβουν την κατασκευή, αν η ηλικία τους το επιτρέπει. Δείτε το σαν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να γιορτάσετε την εποχή και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια.

Θα χρειαστείτε γυάλινα βάζα (από μέλι, μαρμελάδα κτλ), πινέλα, νήματα, τέμπερες, χαρτόνια, υλικά χειροτεχνίας (ματάκια, σύρματα πίπας κτλ) και πολλή φαντασία και όρεξη για δημιουργία. Βάλτε μέσα κεράκια ρεσώ, μπαταρίας ή φωτάκια και απολαύστε τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Δείτε 24 ιδέες για DIY στολισμό Halloween.


Follow Getlife.gr στο Google News

9 πράγματα που οφείλετε οπωσδήποτε να ανακυκλώνετε

Διακόσμηση σε μπλε: 24 υπέροχες ιδέες διακόσμησης σαλονιού