27 εμπνευσμένες ιδέες διακόσμησης τοίχου για κάθε γούστο και στυλ

Ένας άδειος τοίχος είναι σαν ένας κενός καμβάς. Τα αντικείμενα που είναι κρεμασμένα σε έναν τοίχο μπορούν να απογειώσουν έναν χώρο, να προσθέσουν ζωντάνια, να δημιουργήσουν μια υπέροχη εμφάνιση και να αναδείξουν το γούστο και το προσωπικό σας στυλ.

Αυτές οι εμπνευσμένες ιδέες θα λειτουργήσουν με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ, χώρο και προϋπολογισμό και θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη δική σας προσωπική σφραγίδα στον χώρο διαβίωσής σας.

✅ Τολμήστε έναν τοίχο γκαλερί. Μια τέτοιου είδους συντονισμένη διάταξη πολλαπλών έργων τέχνης κάνει μεγάλη εντύπωση.
✅ Καθορίστε έναν τοίχο σε ένα δωμάτιο βάφοντάς τον σε ένα χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με τους άλλους τρεις.
✅ Επιλέξτε μια τολμηρή απόχρωση για να κάνετε το δωμάτιο pop. Μπορείτε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την αντίθεση προβάλλοντας αφηρημένη τέχνη στον τοίχο τονισμού για μια πολυεπίπεδη εμφάνιση.
✅ Εφαρμόστε μια εντυπωσιακή ταπετσαρία ή αυτοκόλλητα ή δημιουργήστε τρισδιάστατο γεωμετρικό εφέ με πηχάκια από ξύλο ή πολυουρεθάνη.
✅ Προσθέστε πολυτέλεια στο σπίτι διακοσμώντας το με καθρέφτες. Η τοποθέτηση ενός ή περισσοτέρων, ανοίγει οπτικά τον χώρο και προσδίδει μια εκλεπτυσμένη άποψη.
✅ Μπορείτε να τοποθετήσετε ράφια, να κρεμάσετε διάφορα αντικείμενα από ρολόγια, συλλογή από καπέλα ή πιάτα, έργα τέχνης των παιδιών σας μέχρι και ποδήλατο.

Οι επιλογές είναι ανεξάντλητες αρκεί να υπάρχει φαντασία. Σας έχουμε μερικές εξαιρετικές και πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση τοίχου για να εμπνευστείτε και να βρείτε αυτή που ταιριάζει στον δικό σας χώρο και την προσωπικότητά σας.

Follow Getlife.gr στο Google News

Υπέροχες ιδέες διακόσμησης με pampas grass

9 χρήσεις του ασετόν που θα σας λύσουν τα χέρια