28 ιδέες για να αποθηκεύσετε τις κούπες του καφέ

Είτε τις χρησιμοποιείτε για τσάι, καφέ, ζεστό κακάο ή σοκολάτα, το πιθανότερο είναι ότι έχετε πολλές κούπες που περιφέρονται στην κουζίνα σας. Ίσως καταλαμβάνουν χώρο στα ντουλάπια σας ή γεμίζουν τους πάγκους, αλλά όπου κι αν βρίσκονται είναι δύσκολο να τις αποθηκεύσετε. Με λίγη εφευρετικότητα, όμως, μπορείτε να δημιουργήσετε λύσεις αποθήκευσης που είναι τόσο λειτουργικές όσο και διακοσμητικές.

Απλοί γάντζοι που τοποθετούνται κάτω από ντουλάπια ή ράφια απομακρύνουν τις κούπες από τον πάγκο, ενώ τις κρατούν εύκολα προσβάσιμες. Μικρά κουτιά ή σανίδες που τοποθετούνται στον τοίχο γίνεται τόσο έργο τέχνης όσο και αποθήκευση, (αν σας αρέσουν οι κατασκευές DIY, είναι εύκολο να το φτιάξετε μόνοι σας). Υπάρχουν ακόμη και εύχρηστα στηρίγματα και γάντζοι που κρεμιούνται εσωτερικά στα ράφια και στα ντουλάπια σας τα οποία σας επιτρέπουν να κρεμάτε ή να στοιβάζετε τις κούπες χωρίς να καταλαμβάνετε πολύτιμο χώρο στο δάπεδο του ραφιού.

Μπορείτε να επιλέξτε να έχετε θήκες για κούπες καφέ που να ταιριάζουν με το στυλ διακόσμησης της κουζίνας σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια γωνιά τύπου καφέ μπαρ. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια οικεία, κομψή αποθήκευση ενσωματώνοντας κρεμαστά ράφια από ανακυκλωμένο ξύλο ή να επιλέξετε μια βιομηχανική εμφάνιση χρησιμοποιώντας μαύρο σωλήνα και βαρέως τύπου γάντζους τύπου S για να κρεμάσετε τις κούπες σας.

Δείτε 28 θήκες για κούπες καφέ που θα ομορφύνουν και θα οργανώσουν την κουζίνα σας

Follow Getlife.gr στο Google News

Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης μπάνιου

25 ιδέες για να δημιουργήσετε την δική σας γωνιά ανάγνωσης στο σπίτι