8 πρωτότυπες ιδέες για να στολίσετε εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια παράδοση που ακολουθούν πολλοί για να διακοσμήσουν το σπίτι για τις γιορτές. Μεταξύ εκείνων που τους αρέσει αυτή η παράδοση, υπάρχουν οι συντηρητικοί και οι πιο δημιουργικοί. Υπάρχουν εκείνοι που επιλέγουν το παραδοσιακό δέντρο με φωτάκια και στολίδια στα κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα. Μετά υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν κάτι λιγότερο συνηθισμένο.

Εάν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, εδώ είναι μια λίστα με καταπληκτικές εναλλακτικές ιδέες για δέντρα:

Το δέντρο μόνο με κλαδιά, είναι ένα δέντρο με εναλλακτικό σχήμα, αλλά έχει κλασική διακόσμηση. Είναι ένα γυμνό δέντρο που σαφώς δεν είναι έλατο ή πεύκο. Η ιδέα να διακοσμήσετε ένα τέτοιο δέντρο με φωτάκια, μπάλες και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι αρκετά μοναδική και εντυπωσιακή.

Ένα δέντρο φτιαγμένο με ανακυκλωμένα ξύλινα κιβώτια είναι πραγματικά ασυνήθιστο, αλλά είναι πραγματικά ελκυστικό και ταιριάζει απόλυτα στους πιο δημιουργικά τολμηρούς.

Για μια πιο κομψή και μινιμαλιστική δημιουργία, έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε διάφανες κλωστές για να δημιουργήσετε το σχήμα ενός δέντρου; Οι μπάλες φαίνονται να επιπλέουν στον αέρα και αυτό το παραπλανητικό, μη δέντρο θα καταπλήξει όποιον το δει.

Παρόμοια με το προηγούμενο παράδειγμα, η ψευδαίσθηση ενός δέντρου δημιουργείται επίσης χρησιμοποιώντας μόνο το καλώδιο από τα φώτα που έχουν διαμορφωθεί σε σχήμα δέντρου.

Εξαιρετικά πρωτότυπη διακόσμηση είναι τα στολίδια που πέφτουν μαγικά πάνω στο δέντρο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και εντυπωσιακό.

Ένα ξύλινο δέντρο με ενσωματωμένα ράφια για την εμφάνιση διακοσμήσεων είναι, φυσικά, ένα άλλο αντισυμβατικό δέντρο. Ωστόσο, είναι πολύ καλόγουστο και, όταν συνδυάζεται με συγκεκριμένους τύπους επίπλων, σίγουρα θα κάνει εξαιρετική εντύπωση.

Ένα δέντρο φτιαγμένο με βιβλία γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Ειδικά για τους λάτρεις των DIY, η κατασκευή αυτού στο σπίτι μπορεί να είναι απίστευτα συναρπαστική.

Και τέλος, μια άλλη πολύ ωραία επιλογή για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χρησιμοποιώντας μόνο λωρίδες ξύλου με τις αγαπημένες σας λέξεις ή χρώματα  μπορεί να γίνει ένα πραγματικά εντυπωσιακό δέντρο “τοίχου”.

Follow Getlife.gr στο Google News

Εντυπωσιακές ιδέες για έπιπλα και φωτιστικά από ακατέργαστο ξύλο

28 υπέροχες ιδέες για ξεχωριστές τραπεζαρίες