Αφρός ξυρίσματος: δεν θα πιστέυετε στα μάτια σας αν τον χρησιμοποιήσετε έτσι

6 ασυνήθιστα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον αφρό ξυρίσματος

1. Αφαιρέστε τους λεκέδες από χαλιά
Αφαιρέστε τους λεκέδες από το χαλί σας ψεκάζοντας την περιοχή με αφρό ξυρίσματος, σκουπίζοντάς το με ένα υγρό σφουγγάρι και αφήνοντάς το να στεγνώσει. Το πρωί, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα το στεγνό χαλί και το χαλί σας θα φαίνεται σαν καινούργιο.

2. Καθαρίστε τις ανοξείδωτες επιφάνειες
Καθαρίστε την επιφάνεια από τις ανοξείδωτες συσκευές καθώς και τις βρύσες, καλύπτοντάς τες με ένα λεπτό στρώμα κρέμας ξυρίσματος και σκουπίζοντας την περιοχή. Στη συνέχεια, γυαλίστε την επιφάνεια με ένα καθαρό πανί μικροϊνών.

3. Διατηρήστε τον καθρέφτη του μπάνιου σας και τις γυάλινες επιφάνειες χωρίς να θολώνουν
Δεν χρειάζεται πλέον να σκουπίζετε τον καθρέφτη αφού βγείτε από το ντους για να δείτε τον εαυτό σας. Λύστε το θέμα απλώνοντας μια λεπτή στρώση κρέμας ξυρίσματος στον καθρέφτη του μπάνιου σας για να μην θολώνει το τζάμι. Απλώς ρίξτε λίγη κρέμα ξυρίσματος στον καθρέφτη, σκουπίστε τον και τρίψτε τον μέχρι να γίνει καθαρός και λαμπερός. Λειτουργεί και για γυάλινες πόρτες ντους, παρμπρίζ αυτοκινήτων και γυαλιά ματιών.

4. Καθαρίστε το μανό από τα χέρια
Μετά το επόμενο μανικιούρ στο σπίτι, χρησιμοποιήστε κρέμα ξυρίσματος για να αφαιρέσετε τυχόν βερνίκι νυχιών που μπορεί να έχει λερώσει στα δάχτυλά σας. Θα αφαιρέσει το βερνίκι από το δέρμα σας, αλλά όχι από τα νύχια σας. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε από τα χέρια σας γράσο και μπογιές με αυτό τον τρόπο .

5. Καθαρίστε τα κοσμήματά σας
Ο συνδυασμός σαπουνιού, ενυδατικών και άλλων προστατευτικών συστατικών κάνει την κρέμα ξυρίσματος ένα εκπληκτικό καθαριστικό για ευαίσθητα αντικείμενα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε κοσμήματα και άλλα ευαίσθητα αντικείμενα καλύπτοντάς τα με κρέμα ξυρίσματος, τρίβοντάς τα με τα δάχτυλά σας και στη συνέχεια σκουπίζοντάς τα με ένα μαλακό πανί.

6. Σταματήστε τα τριξίματα
Αν έχετε πόρτες που τρίζουν καθώς ανοιγοκλείνουν ψεκάστε λίγο αφρό στον προβληματικό μεντεσέ, ανοίξτε και κλείστε την πόρτα μερικές φορές για να το εισχωρήσει και στη συνέχεια, σκουπίστε την περίσσεια του αφρού. Ο ενοχλητικός θόρυβος θα εξαφανιστεί.

Follow Getlife.gr στο Google News

λεκέδες από μελάνι

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από μελάνι: απολυμαντικό χεριών

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σε μαύρο. Τολμάτε;