Αυτό είναι σπίτι που ζει η Drew Barrymore στο Μανχάταν με τα 7 κατοικίδιά της.

Η ηθοποιός Drew Barrymore τυγχάνει να είναι μια τεράστια φιλόζωη. Μιλώντας στο περιοδικό People τον Απρίλιο του 2023, η Barrymore κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σημείωσε ότι έχει επτά ζώα.

Η οικογένεια των γούνινων φίλων της περιλαμβάνει τέσσερις γάτες που ονομάζονται Peach, Lucky, Big Kitty και Little Kitty Barrymore, δύο σκυλιά, την Lucy και τον Douglas, και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έναν γενειοφόρο δράκο που ονομάζεται Jeremy.

Η Barrymore μοιράστηκε ότι αυτή και οι κόρες της, Olive και Frankie, απολαμβάνουν να έχουν ένα σπίτι γεμάτο κατοικίδια και ζουν όλοι μαζί σε ένα μεγάλο διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Μου αρέσει να βλέπω ζώα πρώτα το πρωί. Μου αρέσει όταν κοιμούνται στο κρεβάτι μαζί μου. Είναι παντού. Δεν βαριέμαι ποτέ. Απλώς αγαπώ τη στοργή, μοιράστηκε η ηθοποιός και σημείωσε επίσης ότι όλες οι γάτες της υιοθετήθηκαν από διασώσεις.

“Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να κάνω κάτι άλλο εκτός από τη διάσωση. Σκέφτηκα ότι υπήρχαν τόσες πολλές γάτες που έπρεπε να σωθούν. Ποτέ δεν σκέφτηκα να αγοράσω μία από ένα κατάστημα”, είπε η Barrymore. Κατά ειρωνικό τρόπο, η πρώτη της δουλειά στη ζωή όταν ήταν 11 μηνών ήταν μια διαφήμιση και ήταν η Purina που είναι εταιρεία τροφών για γάτες και σκύλους.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στο Μανχάτταν παρέα με τους φίλους της τα ζώα.

 

Follow Getlife.gr στο Google News

The Witch’s House, δεν φαντάζεστε το εσωτερικό του! Viral video του Tiktok

Το μόνο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε μετά από κάθε ντους