Αυτό είναι το πιο έξυπνο vacuum hack

Η ηλεκτρική σκούπα συνήθως διαθέτει με ένα εξάρτημα με ρύγχος, αλλά συμβαίνει κάποιες φορές αυτό το εξάρτημα να μην είναι τόσο στενό ή ευκίνητο όσο θα θέλατε. Κανένα πρόβλημα, σας έχουμε την λύση να το φτιάξετε μόνοι σας με αυτό το vacuum hack.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα κοινό οικιακό αντικείμενο ένα χάρτινο σωλήνα από ένα ρολό κουζίνας.

Ξεκινήστε σφίγγοντας και/ή διπλώνοντας το ένα άκρο ενός μακριού σωλήνα από χαρτόνι, ώστε να μπορείτε να το σύρετε στο άκρο του εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης. Αν εφαρμόζει σφιχτά δεν χρειάζεται να το κολλήσετε ή να το στερεώσετε. Η ηλεκτρική σκούπα θα το κρατήσει στη θέση του μόλις την βάλετε σε λειτουργία.

Μόλις συνδέσετε το ακροφύσιο σας στον εύκαμπτο σωλήνα της σκούπας, μπορείτε να κόψετε τον σωλήνα σε όποιο μήκος σας βολεύει καλύτερα. Στη συνέχεια απλά πατήστε το άλλο άκρο του σωλήνα για να δημιουργήσετε ένα στενό άνοιγμα. Το εργαλείο για τις χαραμάδες είναι έτοιμο για χρήση και μπορεί να γίνει όσο φαρδύ ή στενό το θέλετε.

5 ιδιοφυείς τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για τις χαραμάδεςς

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους αυτό το εργαλείο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο όταν καθαρίζετε. Εδώ είναι μερικά μόνο μέρη που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:

1. Ράγες αλουμινίων

Ο πεπλατυσμένος σωλήνας μπορεί να χωρέσει ακόμα και στα πιο στενά τμήματα της ράγας της μπαλκονόπορτας ή του παραθύρου σας για να αναρροφά τη βρωμιά και τη σκόνη.

2. Συρτάρια

Τα συρτάρια μπορούν να γεμίσουν γρήγορα με σκόνη, βρωμιά, τρίχες κ.λπ., και το εργαλείο αυτό διευκολύνει τον γρήγορο καθαρισμό.

3. Η κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου σας

Το λεπτό και ευέλικτο άνοιγμα διευκολύνει την απομάκρυνση όλης της βρωμιάς που συγκεντρώνεται στο λεβιέ ταχυτήτων, στις ποτηροθήκες και σε άλλες γωνίες και σχισμές του αυτοκινήτου.

4. Αεραγωγοί

Χρησιμοποιήστε το DIY εργαλείο σας για να καθαρίσετε τη σκόνη και τη βρωμιά από όλα τα είδη αεραγωγών στο σπίτι. Είναι ιδανικό για αεραγωγούς δαπέδου, φίλτρα κλιματιστικών, ακόμα και για αεραγωγούς στο αυτοκίνητό σας.

5. Σοβατεπί

Αυτό το εργαλείο είναι επίσης τέλειο για να μαζεύετε τη σκόνη που κατακάθεται στα σοβατεπί.

Follow Getlife.gr στο Google News

Το μόνο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε μετά από κάθε ντους

9 απίθανες χρήσεις για το αλεύρι εκτός από μαγειρική/ζαχαροπλαστική