Ανοιξιάτικα νύχια. Bάλτε χρώμα στην ζωή σας. 40 ιδέες πολύχρωμου μανικιούρ.

Όσο ανοίγει ο καιρός και πλησιάζουμε προς την άνοιξη και το καλοκαίρι, ανεβαίνει η διάθεση και επιζητούμε τα χρώματα. Τα ανθισμένα λουλούδια και οι βιτρίνες με την ανοιξιάτικη πολύχρωμη συλλογή μας προκαλούν να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ανοιξιάτικο πολύχρωμο μανικιούρ;

Όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μία ή δύο αποχρώσεις βερνικιού νυχιών τι σας εμποδίζει να κάνετε μια ποικιλία χρωμάτων; Τα πολύχρωμα νύχια είναι μια εξαιρετική ιδέα για τους αναποφάσιστους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε νύχια με χρώματα στις ίδιες αποχρώσεις, παρόμοιες ομάδες χρωμάτων ή τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε neon ή παλ αποχρώσεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε ποια χρώματα σος αρέσουν και να τα συνδυάσετε, κάνοντας μονόχρωμα νύχια, αλλά με διαφορετικό χρώμα σε κάθε δάχτυλο του χεριού για να δημιουργήσετε ένα skittle μανικιούρ. Αυτοσχεδιάστε κάνοντας πολύχρωμο γαλλικό, pop art ή cartoon νύχια ή συνδυάστε περισσότερα χρώματα στο ίδιο νύχι για μοναδικές εμφανίσεις.

Δείτε 40 απίθανες ιδέες πολύχρωμου μανικιούρ που μας άρεσαν πολύ για να διαλέξετε την δική σας αγαπημένη και να βάλετε χρώμα στη ζωή σας.


 

Follow Getlife.gr στο Google News

Ανοιξιάτικα νύχια: 26 υπέροχες ιδέες για chrome nails

28 τολμηρές και εμπνευσμένες ιδέες για διακόσμηση μπάνιου σε κόκκινο.