Ανοιξιάτικη διακόσμηση: ανανεώστε το σπίτι σας με 4 απλές κινήσεις

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης καθώς μαζί με την φύση ανανεώνεται και η διάθεσή μας. Λίγο η μέρα που μεγαλώνει, λίγο τα λουλούδια που ανθίζουν σιγά σιγά, λίγο η θερμοκρασία που ανεβαίνει, όλα συμβάλλουν στην καλύτερη διάθεση και θετικότερη ενέργεια. Ανανεώστε λοιπόν και το σπίτι σας με 4 απλές κινήσεις.

1. Απομακρύνετε τα χειμωνιάτικα ριχτάρια.
Ωραία η χουχουλιάρικη υφή των γούνινων ριχταριών, δεν αντιλέγουμε, αλλά ήρθε η στιγμή να δώσουν την θέση τους σε πιο ελαφριές ανοιξιάτικες υφές.

2. Βάλτε ανοιχτόχρωμα υφάσματα.
Τα μουντά πιο σκούρα χρώματα του χειμώνα δεν έχουν θέση στο ανοιξιάτικο σπίτι σας. Η άνοιξη θέλει λουλούδια, φωτεινά χρώματα ή παστέλ αποχρώσεις. Ανανεώστε τα μαξιλάρια του καναπέ και αμέσως θα αλλάξει όψη το σπίτι.

3. Βάλτε φρέσκα λουλούδια
Τι περισσότερο ταυτόσημο της άνοιξης από τα βάζα με τα φρέσκες τουλίπες ή υάκινθους; Αγοράστε λουλούδια και αμέσως το σπίτι σας θα μεταμορφωθεί καθώς θα γεμίσει αρώματα, χρώματα και ζωντάνια.

4.Βάλτε λίγο χρώμα εδώ και εκεί
Αλλάξτε το χειμωνιάτικο ντεκόρ στο τραπεζάκι του σαλονιού σας. Βάλτε χρωματιστά κεριά ή διακοσμητικά αντικείμενα για να δώσετε την τελική πινελιά στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σας.

Follow Getlife.gr στο Google News

Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσετε ένα μπλέντερ.

Γνωρίστε τα 4 φυτά εσωτερικού χώρου που λειτουργούν ως φυσικοί αφυγραντήρες και απομακρύνουν την μούχλα και την υγρασία.