Απαλλαγείτε μια για πάντα από το σιδέρωμα με αυτό το μαγικό σπρέι!

Σας έχει τύχει να πρέπει να σιδερώσετε ένα ρούχο που είναι τσαλακωμένο γιατί θέλετε οπωσδήποτε να το φορέσετε; Οπότε πρέπει να βγάλετε τη σιδερώστρα από την ντουλάπα, μετά να περιμένετε να ζεσταθεί το σίδερο για να το σιδερώσετε. Υπερβολικό, δεν νομίζετε όταν έχετε μόνο μερικά τσαλακωμένα ρούχα;

Υπάρχει ευτυχώς μια πολύ πιο οικονομική λύση που συχνά είναι χρήσιμη: ένα σπιτικό σπρέι που κάνει τις ζάρες να αποτελούν παρελθόν! Χρησιμοποιώντας λίγο ξύδι, μαλακτικό μαλλιών και νερό, αυτό το φθηνό σπρέι βοηθά να χαλαρώνουν οι ίνες στα ρούχα με αποτέλεσμα οι ζάρες να εξαφανίζονται ως διά μαγείας.

Συστατικά
1 κουταλάκι του γλυκού μαλακτικό μαλλιών
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
2 φλιτζάνια νερό

Χρησιμοποιήστε ένα χωνί για να ρίξετε το conditioner, το ξύδι και το νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Επανατοποθετήστε το καπάκι σπρέι πάνω στο μπουκάλι και ανακινήστε το.

Ψεκάστε ελαφρά το διάλυμα πάνω από τις ζαρωμένες περιοχές του ρούχου. Πρέπει απλώς να ψεκάσετε το ύφασμα με το σπρέι, όχι να το βρέξετε εντελώς.

Μετά τον ψεκασμό, τεντώστε απαλά το ύφασμα για να εξομαλύνετε τις ζάρες και, στη συνέχεια, αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Είστε έτοιμοι!

Αυτό το σπρέι εκτός του ότι εξοικονομεί χρόνο στο σπίτι, είναι και ένα απαραίτητο εργαλείο όταν ταξιδεύετε. Όταν βγάλετε τα ρούχα από τη βαλίτσα, ψεκάστε τα πριν τα κρεμάσετε. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ισιώσει το ρούχο και να απαλλαγεί από τις ζάρες της βαλίτσας.

Follow Getlife.gr στο Google News

36 σούπερ πρωτότυπες ιδέες για να διαμορφώσετε ιδανικά ένα μικρό υπνοδωμάτιο

30 εξαιρετικές ιδέες διακόσμησης για μικρά μπάνια