Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σε μπλε. 25 εμπνευσμένες ιδέες

Το να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας με ένα νέο χρώμα βαφής είναι ένα εύκολο και οικονομικό έργο ανακαίνισης που μπορείτε να ολοκληρώσετε σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο. Είτε επιθυμείτε ένα ζεστό υπνοδωμάτιο με πολλά υφές μαζί, ένα ουδέτερο, ρουστίκ υπνοδωμάτιο ή ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο, το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το σωστό χρώμα βαφής. Γνωρίζουμε ότι οι επιλογές είναι πολλές ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με το μπλε σε ένα υπνοδωμάτιο.

Επιλέξτε ένα ξεκούραστο μπλε του ουρανού ή ένα προσαρμοσμένο μπλε ναυτικό. Μπορείτε να παίξετε με δύο αποχρώσεις στην ίδια παλέτα χρώματος. Για μια κλασική εμφάνιση, χρησιμοποιήστε το πιο σκούρο χρώμα στον τοίχο που βρίσκεται το κεφαλάρι και το πιο ανοιχτό στους υπόλοιπους.

Αφού επιλέξετε το χρώμα της βαφής σας, προχωρήστε και ασχοληθείτε με το υπόλοιπο δωμάτιο. Μην ξεχνάτε όλα τα απαραίτητα για την κρεβατοκάμαρα, όπως μια χαριτωμένη και άνετη καρέκλα κρεβατοκάμαρας για το απογευματινό διάβασμα, τα καλύτερα σεντόνια και σκεπάσματα, μια όμορφη ιδέα για κουρτίνες που δένουν όλα τα χρώματα μαζί και ακόμη και τα απαραίτητα φυτά εσωτερικού χώρου για τον καθαρισμό του αέρα για έναν καλύτερο ύπνο. Μην ξεχνάτε πως τα κλινοσκεπάσματα και τα διακοσμητικά μαξιλάρια ή απλά και μόνο ένα χρωματιστό κρεβάτι θα δώσουν και την τελική πινελιά του χρώματος αν δεν θέλετε να βάψετε με χρώμα τους τοίχους αλλά προτιμάτε τις ουδέτερες αποχρώσεις.

Δείτε μερικές πραγματικά εμπνευσμένες ιδέες για κρεβατοκάμαρα σε μπλε αποχρώσεις.

Follow Getlife.gr στο Google News

Θα τρίβετε τα μάτια σας. 14 απίστευτες χρήσεις του κιτρικού οξέος στην καθημερινότητα

10 από τα πιο δημοφιλή κόλπα οργάνωσης σύμφωνα με το pinterest