Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σε μαύρο. Τολμάτε;

Κάντε μια μοντέρνα επιλογή στην κρεβατοκάμαρά σας. Είτε είστε από τη φύση σας ριψοκίνδυνοι τύποι είτε θέλετε να πιέσετε τον εαυτό σας να εξερευνήσει μια πιο τολμηρή διακόσμηση, σκεφτείτε να βάψετε τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας σε σκούρο χρώμα. Οι μαύροι τοίχοι μπορεί να ακούγονται σαν τολμηρή επιλογή, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε αυτή την τεχνική να φαίνεται κομψή και όμορφη.

Μπορείτε να βάψετε όλους τους τοίχους σας ή να περιοριστείτε μόνο στον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι δημιουργώντας αντιθέσεις. Το άσπρο είναι μια all time κλασική λύση αλλά τολμήστε και δώστε χρώμα με τα υφάσματα στο κεφαλάρι του κρεβατιού και τα κλινοσκεπάσματα. Κάντε όμορφες αντιθέσεις με πίνακες και ζωντανέψτε τον χώρο σας με χρωματιστά αξεσουάρ διακόσμησης.

Ακόμα κι αν ο χώρος σας είναι μικρός, μην ανησυχείτε! Οι σχεδιαστές ονόμασαν το 2022 το έτος παραβίασης κανόνων (όπως το ότι χρησιμοποιούμε μόνο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε μικρούς χώρους). Συγκεντρώσαμε τον απόλυτο οδηγό για να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε τους μαύρους τοίχους της κρεβατοκάμαρας με συμπληρωματικά έργα τέχνης και αξεσουάρ.

Follow Getlife.gr στο Google News

Αφρός ξυρίσματος: δεν θα πιστέυετε στα μάτια σας αν τον χρησιμοποιήσετε έτσι