Διακόσμηση σε μπλε: 24 υπέροχες ιδέες διακόσμησης σαλονιού

Το μπλε είναι ένα χρώμα που προκαλεί συναισθήματα γαλήνης και πολυτέλειας. Μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο μοντέρνο και εντυπωσιακό ή γαλήνιο και λεπτό. Το μπλε μπορεί να τονίσει το φως και το άνοιγμα ή να δημιουργήσει μια κυκλοθυμική και μυστηριώδη αίσθηση. Όλα εξαρτώνται από την απόχρωση που επιλέξατε και πώς τη χρησιμοποιείτε.

Το μπλε μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ και είναι εύκολο να το διαχειριστείτε. Συνδυάζεται υπέροχα με άλλα χρώματα, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και το αποτέλεσμα θα είναι πάντα υπέροχο.Είτε το σπίτι σας είναι παραθαλάσσιο, είτε είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο, ρουστίκ, ή χαλαρό boho στυλ, το μπλε είναι μια ευέλικτη απόχρωση. Μπορείτε να το προσαρμόσετε σε κάθε στυλ και εγγυάται ένα αρμονικό και κομψό αποτέλεσμα.

Οποιοδήποτε κομμάτι μπλε στο σπίτι σας έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει το χώρο σας. Μπορεί να είναι ένα τολμηρό statement κομμάτι, ένας τοίχος με έμφαση ή μικρές λεπτομέρειες. Μπορείτε να ξεκινήσετε απλά ενισχύοντας τον καναπέ σας με μια ποικιλία από μαξιλάρια που έχουν μπλε λεπτομέρειες. Συμπεριλάβετε μικρότερα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως βάζα με ανθισμένα μπλε λουλούδια, αμπαζούρ, κουβέρτες και έργα τέχνης με μπλε τόνους.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας και να ενσωματώσετε το μπλε, δείτε μερικές ιδέες για μπλε σαλόνι και εμπνευστείτε.


Follow Getlife.gr στο Google News

24 ιδέες για Halloween στολισμό DIY

Πιστολάκι μαλλιών: 20 χρήσεις που θα σας εκπλήξουν