Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood μετά από 18 χρόνια γάμου

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ και η δεύτερη σύζυγός του Christine Baumgartner αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Συγκεκριμένα η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές».

Η ομάδα του Κόστνερ επιβεβαίωσε τον χωρισμό σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στα μέσα. Ο 68χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε την σχεδιάστρια τσαντών Baumgartner τον Σεπτέμβριο του 2004 και έχουν τρία παιδιά.

«Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου», ανέφερε το μήνυμα του εκπροσώπου του ηθοποιού Arnold Robinson. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του, της Christine και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με μια γαμήλια τελετή στο ράντσο του Costner κοντά στο Άσπεν του Κολοράντο. Ο Κόστνερ έχει επίσης τέσσερα ενήλικα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του μετά το διαζύγιο με την πρώτη του σύζυγο Σίντι Σίλβα το 1994. Το ζευγάρι γνωρίστηκε αρχικά σε ένα γήπεδο γκολφ και χρόνια αργότερα επανασυνδέθηκε σε ένα εστιατόριο.

Follow Getlife.gr στο Google News

Κάντο όπως η Ιωάννα Τούνη. Το κόλπο της για υπέροχα μαλλιά και δέρμα.

Αρραβωνιάστηκε η ηθοποιός Millie Bobby Brown με τον γιο του Jon Bon Jovi με τις ευλογίες του