Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα λίγο αργότερα από τις 11:10. Γρήγορες συζητήσεις, με εντυπώσεις από το περσινό αντίστοιχο event, κρατόντας καφέ, και σχόλια για τον ομιλητή το οποίο επιθυμούμε περισσότερο να ακούσουμε φέτος. Ο ΄Άλεκς, η Κατερίνα, η Άννυ, η Χριστίνα, η Μαρία, η Δέσποινα, ήταν όλοι εκεί, έτοιμοι για το καθιερωμενο ραντεβού της νέας σεζόν στο Digital Design Conference 2017 στη ΣΤΕΓΗ… και είμαι σίγουρος πως όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από το intro κι’ολας ο θεατής ξεχωρίζει πως το DIgitized έχει ανεβάσει τον πήχη με το καταπληκτικό intro video του Adel Sanoussi και το Key Visual του Αντώνη Θεοδωράκη. 10 Ομιλητές σχεδόν από όλο τον κόσμο και αρκετά projects για να σε κάνουν να κρατήσεις πολλές σημειώσεις με κάποια να κάνουν τη διαφορά όπως την Dot Lung η οποία απογείωσε το συνέδρειο με την διάθεσή και τη live 360 εφαρμογή της.

Φέτος οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για το UI/UX Design από “the UXProdigy” και “UXLab” για την WinBank και τα Goody’s Burger House, να δουν το developing του digital product της εφαρμογής Monese App, να μάθουν περισσότερα για το πως στις μέρες μας το internet μπορεί να κάνει παραπάνω βήματα στον χώρο της διαφήμισης με μία σειρά από καμπάνιες που δημιούργησε η adamandeveDDB όπως επίσης να ανακαλύψουν τον κόσμο του 360 ή ακόμη και του VR!

Ο Δημήτρης κι ο Κώστας, η Λία και η Ελένη, για ακόμη μία φορά τα κατάφεραν, και μας έκαναν να ανυπομονούμε για το επόμενο Digitized Conference. Συγχαρητήρια σε όλους – ραντεβού του χρόνου στη πιο σημαντική συνάντηση στο χώρο της ψηφιακής δημιουργικότητας και του design.

Site: www.digitized.gr/

FB: www.facebook.com/digitizedgr/

IG: www.instagram.com/digitizedconf/

Video Intro: https://vimeo.com/235100841

Άρθρο δημοσιευμένο από επισκέπτη
(Προτίμησε να μην κοινοποιηθεί το όνομά του)

Print Friendly, PDF & Email

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί