Εδώ θα βρεις τα πιο καλά και φθηνά γυναικεία παπούτσια στο Internet

Τα ψώνια είναι υπέροχα. Ότι και αν ψωνίζω μου φτιάχνει η διάθεση, αλλά η αδυναμία μου είναι τα παπούτσια και νομίζω πως οι περισσότερες θα συμφωνήσετε μαζί μου. Δυστυχώς όμως, σε αντίθεση με άλλες απολαύσεις της ζωής, δεν είναι δωρεάν. Αν την εποχή που ζούμε δεν έχεις πρόβλημα με τα χρήματα, μπορείς φυσικά να συνεχίσεις τα ψώνια σου ανενόχλητη. Αν όμως είσαι σαν εμένα, και τα λεφτά αποτελούν ένα μόνιμο θέμα, πως μπορείς να συνεχίσεις να αγοράζεις στο ρυθμό που έχεις μάθει ή τέλος πάντων να απολαμβάνεις τις αγορές σου χωρίς ενοχές;

Φυσικά η απάντηση είναι απλή, βρίσκεις τα καταστήματα με τα πιο φθηνά παπούτσια ή/και κυνηγάς τις εκπτώσεις. Όμως και οι 2 αυτές λύσεις έχουν μειονεκτήματα. Από τη μία δεν ξέρεις την ποιότητα των παπουτσιών όταν και αμα καταφέρεις να βρεις κατάστημα ή eshop με πολύ χαμηλές τιμές και από την άλλη οι εκπτώσεις δεν κρατάνε όλο το χρόνο, σε αντίθεση με την ανάγκη για ψώνια.

Αντιμέτωπη και η ίδια με αυτά τα διλήμματα και ύστερα από πολλές αγοραστικές εμπειρίες, έχω πλέον καταλήξει σε μία μικρή λίστα με καταστήματα και σελίδες όπου πάντα βρίσκω τα πιο φθηνά παπούτσια, και όχι μόνο, και ξέρω πως θα μου κρατήσουν πολύ πάνω από μία φορά. Ελπίζω να σε βοηθήσει!

https://www.moreforless.gr

Μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια και ρούχα με σχετικά χαμηλές αρχικές τιμές αλλά με συχνές και μεγάλες εκπτώσεις. Πολλές φορές βρίσκεις σανδάλια κάτω από 5 ή μποτάκια κάτω από 10 ευρώ! και η ποιότητα είναι αρκετά ικανοποιητική για την τιμή τους.

https://www.new-shoes.gr/3-05euro-eos-20euro

Σελίδα αναζήτησης γυναικείων παπουτσιών από τα πιο αξιόλογα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Από εδώ ξεκινάω συνήθως την αναζήτηση μου και σχεδόν πάντα καταλήγω σε κάποιο από τα άλλα της λίστας. Το New Shoes με έχει βοηθήσει πολλές φορές να βρώ ευκαιρίες που δεν θα έβρισκα αλλιώς.

https://www.fashionbay.gr

Δεν είναι τόσο φθηνό οσο τα άλλα, όμως σχεδόν πάντα θα βρεις σχέδια στο νούμερο σου κάτω από 20€. Το fashionbay ωστόσο, ξεχωρίζει από τα άλλα για την ποιότητα που παίρνεις με αυτά τα λεφτά. Μία ματιά στη συλλογή του θα σε πείσει.

https://www.inshoes.gr

Εκατοντάδες σχέδια κάτω από 15€ ή ακόμα και 10€, σε μία συλλογή που τα έχει όλα όλο το χρόνο. Με ή χωρίς εκπτώσεις, στο inshoes πάντα βρίσκω κάτι να πάρω χωρίς να ξοδέψω περισσότερα απ’όσα θα έδινα για ένα ποτό.

https://troumpoukis.gr

Τα παπούτσια του Troumpoukis eshop δεν είναι τα πιο φθηνά αλλά δεν θα τα έλεγες και ακριβά. Αντιθέτως, 25€ για υπέροχες μπότες που θα σου κρατήσουν μια ζωή θεωρώ πως είναι λίγα.

Γράφει η Νατάσα Παπαδοπούλου,
επισκέπτρια της σελίδας.

Print Friendly, PDF & Email

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί