Ένα υπέροχο ταξίδι κάποιων ανθρώπων που τελικά συνδέονται με έναν απροσδόκητο τρόπο. Μια ιστορία που σαν κύριο θέμα της έχει το θάνατο ενός εικοσάχρονου κοριτσιού που πέφτει νεκρό, χωρίς καμία αιτία, εν ώρα εργασίας. Οι αγαπημένοι της άνθρωποι, η μητέρα της και ο αγαπημένος της, δεν θα ησυχάσουν αν δεν βρουν τον πραγματικό λόγο που έχασαν το κορίτσι τους. Στο πλευρό του Άρη όμως, του αγαπημένου της, θα σταθεί και η μητέρα του που θα είναι εκεί ως το τέλος που θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια.

Ένα μυθιστόρημα που δείχνει στον υπέρτατο βαθμό τη ματαιοδοξία και την απληστία του ανθρώπου καθώς και την τάση κάποιων ανθρώπων να εκμεταλλεύονται τους άλλους με όποιο κόστος και τίμημα, ακόμα και τη βία. Ένα μυθιστόρημα που δείχνει τη δύναμη μιας γυναίκας να ξεπεράσει έναν τέτοιον άνθρωπο που έκανε το λάθος να παντρευτεί και να κάνει 2 παιδιά μαζί του και να βιώσει τη βία σε όλα τα επίπεδα : συναισθηματικό, σωματικό και ψυχολογικό. Και όμως σηκώνεται στα πόδια της και συνεχίζει. Μια πορεία που αποδεικνύει πως αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ. Θα φοράνε για λίγο μια μάσκα και είναι θέμα χρόνου να αφεθεί και πάλι ελεύθερος ο πραγματικός τους εαυτός , ο βίαιος.

Ένα εξαιρετικό έργο από την καταπληκτική Λένα Μαντά, που υφαίνει μαζί έρωτα, προδοσία, ατυχίες, έρευνα και θάνατο. Ένα βιβλίο που ξεφεύγει από τα ρομαντικά μυθιστορήματα με μία γεύση δράσης. Ένα δημιούργημα που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

Print Friendly, PDF & Email

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί