Η δίαιτα του γλυκού: Χάστε βάρος τρώγοντας κάθε μέρα επιδόρπιο!

Φανταστήκατε ποτέ να τρώτε λαχταριστά μπισκότα ή τάρτες κάθε μέρα και να χάνετε βάρος;

Με την δίαιτα του επιδόρπιου μπορείτε να χάσετε μέχρι 2,5 κιλά το μήνα ικανοποιώντας παράλληλα τον ουρανίσκο σας.

Η δίαιτα αυτή αν και επιτρέπει το γλυκάκι προβλέπει ότι η διατροφή σας πρέπει να είναι πολύ χαμηλής θερμιδικής αξίας και να μην ξεπερνά συνολικά τις 1.500 θερμίδες την ημέρα.

Κατά την διάρκεια του πρωινού μπορείτε να καταναλώσετε περίπου 300 θερμίδες. Το κολατσιό μπορεί να έχει 150 θερμίδες, το μεσημεριανό 400, το δείπνο 500 και το επιδόρπιο από 150 ως 300 θερμίδες. Αν θέλετε να χάσετε επιπλέον βάρος μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την διατροφή με ένα πρόγραμμα ασκήσεων.

Το ιδανικό είναι να κάνετε γυμναστική για 30 λεπτά 5 φορές την εβδομάδα. Η δίαιτα επιτρέπει την κατανάλωση γλυκού κάθε μέρα -αρκεί να μην ξεπερνά τις 300 θερμίδες.

Τα οφέλη της

Μπορείτε να τρώτε γλυκό κάθε μέρα και να ικανοποιείτε την όρεξή σας Μπορείτε να χάσετε 2,5 κιλά τον μήνα Προβλέπει ότι μπορείτε να φάτε γεύματα από fast food οπότε είναι εύκολο να την ακολουθήσετε ακόμη κι όταν είστε εκτός σπιτιού

Προειδοποιήσεις

Καλό είναι πριν την ξεκινήσετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας γιατί οι δίαιτες χαμηλής θερμιδικής αξίας συνδέονται με έλλειψη βιταμινών και μείωση της ενέργειας. Επίσης, πρέπει να μετράτε τις θερμίδες που καταναλώνετε γιατί αν καταναλώνετε πάνω από 1.500 την ημέρα η δίαιτα δεν λειτουργεί…

Follow Getlife.gr στο Google News

Λέμε ναι στις δίαιτες χαμηλών λιπαρών; Όλα όσα αποκάλυψαν οι επιστήμονες!

Γαρίδες με μπίρα – Πίνουμε και εμείς, πίνουνε και εκείνες!