life hacks: 18 πανέξυπνες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα συνδετικά κλιπ

H χρήση του συνδετικού κλιπ ξεπερνάει κατά πολύ την ικανότητά του να συγκρατεί χοντρές στοίβες χαρτιού. Καθώς η τεχνολογία αλλάζει τη φύση των προμηθειών γραφείου, το παλιό καλό κλιπ που κρατούσε τα χαρτιά χρησιμεύει όλο και λιγότερο για αυτόν τον σκοπό.

Χρησιμοποιήστε τα λοιπόν έξυπνα σε οποιαδήποτε από αυτά τα 18 life hacks.

1. Βάση στήριξης κινητού

Δύο μεγάλα συνδετικά κλιπ, όταν σφίγγονται μεταξύ τους, μπορούν να λειτουργήσουν ως βάση στήριξης κινητού.

2. οργάνωση μακριών και κοντών καλωδίωνν.

3. Οργάνωση καλωδίων στο γραφείο

Σφίξτε τα συνδετικά κλιπ στην άκρη του γραφείου σας, κατά προτίμηση ένα με λεπτό χείλος. Χρησιμοποιήστε τους γάντζους κλιπ για να κρατάτε τα καλώδια για εύκολη πρόσβαση.

4. Βάλτε ετικέτα στα κλειδιά σας

Όταν έχετε πολλά κλειδιά, είναι δύσκολο να θυμόσαστε ποια κλειδιά είναι για τι. Τα συνδετικά κλιπ σάς βοηθούν να επισημάνετε με σαφήνεια τα κλειδιά σας.

5. Σωληνάριο οδοντόκρεμας

Όταν η οδοντόκρεμα είναι στα τελειώματα κάντε αυτό το hack για να εκμεταλλευτείτε και την τελευταία ποσότητα. Τυλίξτε το επίπεδο τμήμα του σωληνάριου της οδοντόκρεμας όσο μπορείτε και χρησιμοποιήστε το συνδετικό κλιπ για να το σφίξετε στη θέση του. Η περιεχόμενη ποσότητα μαζεύεται στο πάνω άκρο και είναι εύκολο να βγει.

6. Εμφάνιση φωτογραφιών και σημειώσεων

Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να κρατάτε σημειώσεις και να εμφανίζετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες . Τοποθετήστε το φαρδύ άκρο του κλιπ σε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως το γραφείο, με τις μεταλλικές θηλιές όρθιες. Τοποθετήστε τις σημειώσεις και τις εκτυπωμένες φωτογραφίες σας ανάμεσα τους.

7. Χρήση ως κλιπ χρημάτων

Ασφαλίστε τα χρήματά σας χρησιμοποιώντας έναν συνδετήρα.

8. Κρεμάστρα ακουστικών

Για να κρεμάσετε τα ακουστικά σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο συνδετικά κλιπ και μια επίπεδη επιφάνεια. Σφίξτε ένα κλιπ σε ένα γραφείο ή τραπέζι. Πλέξτε τις θηλιές του άλλου κλιπ στο κλιπ που είναι στερεωμένο στο γραφείο με το φαρδύ άκρο να κρέμεται. Γείρετε το φαρδύ άκρο προς τα εμπρός για να δημιουργήσετε ένα στιβαρό άγκιστρο όπου θα ακουμπά το στεφάνι των ακουστικών.

9. Μπουκαλοθήκη στο ψυγείο

Αποφύγετε να κυλήσουν τα μπουκάλια μπύρας στο ψυγείο σας βάζοντας συνδετικά κλιπ στα καλώδια της σχάρας μπουκαλιών στο ψυγείο. Τοποθετήστε τα μπουκάλια μπύρας κάτω και κουμπώστε τα συνδετικά ανάμεσα σε κάθε ράφι με τις μεταλλικές θηλιές όρθιες. Οι θηλιές θα κρατήσουν τα μπουκάλια στη θέση τους.

10. Βάση αυτοκινήτου για κινητό τηλέφωνο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ για να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας ανάμεσα στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου σας. Στερεώστε το συνδετικό κλιπ στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου και χρησιμοποιήστε τους μεταλλικούς βρόχους με ένα λαστιχάκι γύρω τους για να ασφαλίσετε το τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε.

11.Ασφαλίστε σακούλες σκουπιδιών

Ένα σετ κλιπ συνδετήρων θα κρατήσει την σακούλα απορριμάτων σταθερή όταν κουμπωθεί στον κάδο. Πάρτε ένα σετ κλιπ συνδετικών μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους (ανάλογα με το μέγεθος του κάδου σας). Αφού βάλετε τη σακούλα σκουπιδιών στον κάδο, κουμπώστε τις άκρες της σακούλας στον κάδο. Η τσάντα θα παραμείνει στη θέση της και δεν θα γλιστρήσει καθώς αρχίζει να γεμίζει.

12. Κρατήστε τα βιβλία ανοιχτά

Τοποθετήστε δυο κλιπάκια ένα αριστερά και ένα δεξιά από το βιβλίο συνταγών σας για να παραμείνει ανοιχτό ενώ μαγειρεύετε. Κάντε το ίδιο και για τα βιβλία μουσικής ενώ παίζετε.

13. Στερεώστε μαζί μια υπέροχη μονάδα αποθήκευσης

Ενώστε ξύλινα κουτιά με τα συνδετικά κλιπ για να φτιάξετε μια πρωτότυπη βιβλιοθήκη ή μονάδα αποθήκευσης.

14. Αξεσουάρ μαλλιών

Είναι μια κακή μέρα για τα μαλλιά; Μην ανησυχείτε. Αν δεν έχετε λαστιχάκι, τοποθετήστε ένα συνδετικό κλιπ και στα μαλλιά, διαμορφώνοντάς τα όπως θέλετε.

15. Προστατέψτε τις λεπίδες ξυραφιών

Τα ξυραφάκια είναι αναμφίβολα αιχμηρά. Προστατέψτε τα εκτεθειμένα ξυραφάκια καλύπτοντάς τα με ένα συνδετικό κλιπ. Αυτό είναι εξαιρετικό και για ταξίδια.

15. Κρατήστε τις κάλτσες ζευγαρωμένες

Οι κάλτσες έχουν την τάση να χάνονται. Κρατήστε τις κάλτσες συνδυασμένες χρησιμοποιώντας ένα συνδετικό κλιπ. Σίγουρα δεν θα χάσετε ποτέ ξανά κάλτσα.

16. Κρατήστε το θερμόμετρο τροφίμων

Μαγειρέψτε σαν επαγγελματίας χρησιμοποιώντας ένα συνδετικό κλιπ για να κρατάτε ένα θερμόμετρο φαγητού, ενώ παρακολουθείτε το υπόλοιπο γεύμα.

17. Διατηρήστε τα πατατάκια φρέσκα

Διατηρήστε τα σνακ φρέσκα χρησιμοποιώντας ένα συνδετικό κλιπ για να σφραγίσετε το σακουλάκι.

18. Οργανώστε χώρο στο γραφείο

Απελευθερώστε χώρο στο γραφείο σας χρησιμοποιώντας συνδετικά κλιπ για να τα τοποθετήσετε σε γάντζους. Σούπερ μοντέρνο!

Follow Getlife.gr στο Google News

Ανοιξιάτικα νύχια. 34 υπέροχες ιδέες σε ροζ nude για να κάνετε το τέλειο ανοιξιάτικο μανικιούρ

20 εξαιρετικές ιδέες διακόσμησης με παλιά CD.