Μανικιούρ: Πώς να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών εύκολα και γρήγορα

Φτιάξτε ένα diy βάζο αφαίρεσης βερνικιού νυχιών

Η αφαίρεση του βερνικιού νυχιών δεν είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που είναι απαραίτητα δύσκολο να γίνουν, αλλά όταν βιάζεστε το βάζο αφαίρεσης βερνικιού νυχιών που σας προτείνουμε είναι πολύ βολικά. Δεν χρειάζεται βαμβάκι ή χαρτοπετσέτα απλώς τοποθετήστε το δάχτυλό σας στο σφουγγάρι και στρίψτε το για να αφαιρέσετε το βερνίκι.

Πώς να φτιάξετε ένα DIY βάζο αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.

Θα χρειαστείτε:
Γυάλινο βαζάκι 100ml με καπάκι
Ασετόν
Σφουγγαράκι λεπτό

Οδηγίες:

Κόψτε το σφουγγάρι στη μέση κατά μήκος. Πάρτε τα δύο κομμάτια σφουγγαριού και τυλίξτε τα το ένα γύρω από το άλλο δημιουργώντας σπείρα.

Βάλτε τα τυλιγμένα σφουγγαράκια σφιχτά στο βάζο. Το σφουγγάρι πρέπει να εφαρμόζει όμορφα και σφιχτά. Ρίξτε αρκετό καθαριστικό νυχιών στο βάζο για να ποτίσουν τα σφουγγάρια.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς τοποθετείστε το δάχτυλό σας στο κέντρο των τυλιγμένων σφουγγαριών και αφήστε το να καθίσει για λίγο. Το ασετόν θα αρχίσει να διαλύει το μανό. Κατόπιν τρίψτε ελαφρά στο σφουγγάρι και θα δείτε το βερνίκι να βγαίνει αμέσως. Είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση των σκούρων χρωμάτων και των μανό με glitter.

Όταν τελειώσετε κλείστε σφιχτά το βάζο με το καπάκι για να μην εξατμιστεί το ασετόν μέχρι την επόμενη χρήση. Όταν στεγνώσει προσθέστε περισσότερο ασετόν και όταν το σφουγγάρι λερωθεί πολύ αντικαταστήστε το.

Follow Getlife.gr στο Google News

Tips για να κάνετε τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ μια ευχάριστη εμπειρία

Λευκή κρεβατοκάμαρα: 27 ιδέες για να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο χαλάρωσης.