Μια προσωπικότητα, που παραμένει επίκαιρη ακόμα και 13 χρόνια μετά τον θάνατό της, σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Αμέτρητες  φράσεις  για τον έρωτα, ένα χιούμορ καυστικό που παραμένει επίκαιρο.  Αν ζούσε σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, θα γινόταν 63 ετώνΑναφέρομαι φυσικά, στην Μαλβίνα Κάραλη ή αλλιώς Μαρία-Ελένη Σακκά, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα.

Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1952 στον Πειραιά και καταγόταν από τα Ψαρά και τη Θράκη. Απόφοιτη του Αρσακείου, σπούδασε Κυβερνητική στο Παρίσι και εργάστηκε επί χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ έκανε και τηλεοπτική καριέρα, η οποία άρχισε από την ΕΡΤ και συνεχίστηκε σε πολλούς σταθμούς, μεταξύ των οποίων και το Star. Οι πιο δημοφιλείς εκπομπές της ήταν το Mea Culpa (Seven X), Malvina Live (ΣΚΑΪ), Μalvina Hostess (Mega Channel), Malvina Rixten (Star Channel).  Η κριτική και η διακωμώδηση της πολιτικής και των προσώπων της, τελικά τη μετέτρεψαν σε χρυσό αουτσάιντερ των τηλεοπτικών καναλιών: όλοι αγαπούσαν τις τηλεθεάσεις της, αλλά κανείς δεν είχε την (πολιτική) πολυτέλεια να την φιλοξενήσει στις συχνότητές του.

Για ένα πρόσωπο μεγάλης υπερηφάνιας και γενναιοδωρίας μιλούν όσοι την ήξεραν. Μια έντονη περσόνα, που άδησε ανεξίτηλο το ίχνος της στα media.  Πέθανε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002 ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Print Friendly, PDF & Email

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί