Σήμερα που λέτε για άλλη μια φορά μπήκα στην κουζίνα και πειραματίστηκα με το φαγητό! Όοοοοχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις, δεν έστειλα το μοσχαράκι στα θυμαράκια αλλά το μαγείρεψα με μια γερή δόση θυμαριού. Το αποτέλεσμα; Καθόλου μα καθόλου άσχημο, νοστιμότατη έκπληξη για όλη την οικογένεια το πιάτο που ετοίμασα.

Οπότε αν αναρωτιέστε «Τί να μαγειρέψω σήμερα;» η λύση βρίσκεται εδώ.

Θα έλεγα πως είναι μια συνταγή απλή στην εκτέλεση μα καθόλου λιτή γευστικά!

Δείτε τι θα χρειαστείτε και πως θα προετοιμάσετε το σημερινό σας γεύμα στις εικόνες που ακολουθούν.

1 2 3 4 5 6 7(Πατώντας πάνω στις εικόνες τις βλέπετε σε μεγέθυνση)

20150225-0011

Το θυμάρι δίνει ιδιαίτερη γεύση στο κρέας κι αν το κρέας είναι καλοψημένο λιώνει στο στόμα αναδεικνύοντας όλες τις κρυμμένες γεύσεις από το μαρινάρισμα. Ιδανικά συνοδέψτε το ρύζι και με γιαούρτι, η εναλλαγή κρύου με ζεστό κάνει τις γεύσεις ακόμα πιο έντονες.

Αν πάλι δεν είστε φαν του κρέατος, δοκιμάστε την συνταγή αυτή με κοτόπουλο, είμαι σίγουρη πως θα είναι εξίσου νοστιμότατη.

Φτιάξτε αυτό το πιάτο για τους αγαπημένους σας κι αφήστε τους άφωνους!

Καλή επιτυχία!

Print Friendly, PDF & Email

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί