Πώς να διώξετε τα μαύρα στίγματα με 3 απλά συστατικά

Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει μαύρα στίγματα. Δεν είναι ελκυστικά, φαινομενικά ΄είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να αφαιρεθούν και μπορούν να μεταμορφωθούν σε φλεγμονώδη σπυράκια που σας κάνουν να θέλετε να κρύψετε το πρόσωπό σας για πάντα. Σας έχουμε υπέροχα νέα. Αυτή η σπιτική θεραπεία θα σας απαλλάξει εύκολα και κυρίως οικονομικά.

Υπάρχουν τρία κύρια συστατικά καθαρισμού σε αυτή τη θεραπεία: λεμόνι, μέλι και μαγειρική σόδα. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες που μπορούν να ωφελήσουν το δέρμα σας. Ο χυμός λεμονιού είναι αντιβακτηριδιακός και μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματός σας. Το μέλι ενυδατώνει το δέρμα και καταπραΰνει και θεραπεύει τους ερεθισμούς. Και τέλος, η μαγειρική σόδα προσθέτει λίγη απολέπιση στο μείγμα, βοηθώντας στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και στην αποκάλυψη του φρέσκου και λαμπερού δέρματος από κάτω.

Αφού εφαρμόσετε το μείγμα στο δέρμα, χρησιμοποιήστε μια ζεστή, υγρή πετσέτα για να ατμίσετε το πρόσωπό σας. Ο ατμός χαλαρώνει τους πόρους σας, επιτρέποντας στο μείγμα να εισέλθει και να απομακρύνει τους ρύπους, τα βακτήρια και αυτά τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα.

Πώς να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε το σπιτικό μείγμα αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων.

Θα χρειαστείτε:
Ένα λεμόνι
Καλής ποιότητας μέλι
Μαγειρική σόδα
Πετσέτα προσώπου
Ζεστό νερό

✅ Ξεκινήστε κόβοντας το λεμόνι στη μέση. Απλώστε μέλι στην κομμένη πλευρά του μισού λεμονιού και στη συνέχεια πασπαλίστε λίγη μαγειρική σόδα πάνω από το μέλι.

✅ Κρατώντας το λεμόνι από την φλούδα, τρίψτε το μέλι και τη μαγειρική σόδα στο πρόσωπό σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προβληματικές περιοχές.

✅ Μουλιάστε την πετσέτα σε πολύ ζεστό νερό και στύψτε την. Απλώστε την ζεστή, υγρή πετσέτα στο πρόσωπό σας. Ο ατμός θα ανοίξει τους πόρους σας ώστε να δράσει το μείγμα μελιού, λεμονιού και μαγειρικής σόδας. Όταν η πετσέτα κρυώσει αρκετά, χρησιμοποιήστε την για να σκουπίσετε το μείγμα μελιού από το πρόσωπό σας με απαλές κινήσεις.

✅ Ελέγξτε το δέρμα σας στον καθρέφτη του μπάνιου, ή καλύτερα, χρησιμοποιήστε έναν μεγεθυντικό καθρέφτη. Εάν παραμένουν μαύρα στίγματα, μπορείτε να προσπαθήσετε πολύ προσεκτικά να τα αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο εξαγωγής. Αν τα μαύρα στίγματα επιμένουν, συνεχίστε να κάνετε τη διαδικασία μία ή δύο φορές την εβδομάδα μέχρι να φύγουν.

Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν.

Follow Getlife.gr στο Google News

Διακόσμηση: ποια χρώματα τοίχου μας αποχαιρετούν το 2023 και ποια τα αντικαθιστούν. Ότι πρέπει να ξέρετε

Γκρέιπφρουτ: γνωρίστε την υπερτροφή. Τα οφέλη για την υγεία και οι κίνδυνοι.