Πως θα καθαρίσετε αποτελεσματικά τα παντζούρια σας.

Θέλετε να καθαρίσετε τα παντζούρια σας αλλά δεν ξέρετε από που να αρχίσετε; Μπορεί να είναι από τις πιο βαρετές δουλειές αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και τα παντζούρια σας θα λάμψουν.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι λίγο ζεστό νερό, λευκό ξίδι, υγρό για τα πιάτα και μια βούρτσα την οποία θα χρησιμοποιήσετε για να τρίψετε τα παντζούρια.

Ξεκινήστε από την εξωτερική πλευρά. Με την ηλεκτρική σκούπα ή ένα σκουπάκι χειρός καθαρίστε κατ΄αρχάς την πολλή σκόνη. Εναλλακτικά ρίξτε τους νερό με το λάστιχο να ξεπλυθούν από την σκόνη. Φτιάξτε το μείγμα σε ένα λεκανάκι και βουτώντας την βούρτσα στο υγρό τρίψτε τα από την εξωτερική πλευρά. Στη συνέχεια ρίξτε ξανά νερό με το λάστιχο για να ξεπλύνετε ή περάστε τα με ένα καθαρό βρεγμένο βετέξ αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάστιχο.

Αφού τελειώσετε με την εξωτερική πλευρά καθαρίστε τα παντζούρια και από μέσα. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία απλά εσωτερικά δεν γίνεται να ρίξετε νερό με το λάστιχο.

Follow Getlife.gr στο Google News

Γρατσουνιές σε inox επιφάνειες; Όχι πια, αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

Απαλλαγείτε από την σκόνη με 10 απλά βήματα