Προτάσεις διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να προσθέσουν χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο. Ζωντανεύουν έναν χώρο και υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ποικιλίες φυτών. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες καθώς καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι σας και αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία.
Δείτε μερικές ιδέες για το πως μπορείτε να τοποθετήσετε φυτά τον χώρο σας και τολμήστε το.

Βάλτε φυτά στα έπιπλα

Βάλτε όμορφες γλάστρες με φυτά απευθείας πάνω στο έπιπλο εισόδου, στην τραπεζαρία σας ή στο τραπεζάκι σαλονιού σας. Η γλάστρα ή το κασπό θα λειτουργήσει ως διακοσμητικό και το φυτό θα δώσει το απαραίτητο χρώμα στον χώρο.

Τοποθετήστε φυτά στις γωνίες

Διαλέξτε εντυπωσιακές γλάστρες ή κασπό και τοποθετήστε εντυπωσιακά φυτά στις γωνίες ή δίπλα από τους καναπέδες σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Προσθέστε πράσινο στο μπάνιο σας

Κρεμάστε ένα φυτό στο μπάνιο σας για να δώσετε χρώμα και ζωή στο μπα΄νιο σας. Τα φυτά είναι μια ευπρόσδεκτη πινελιά σε ένα μπάνιο και τα περισσότερα φυτά ευδοκιμούν στο ζεστό, υγρό περιβάλλον ενός μπάνιου αρκεί να υπάρχει φως.

Χρησιμοποιήστε διακοσμητικές κρεμαστές θήκες για γλάστρες

Οι μοναδικές φυτοθήκες είναι μια εξαιρετική διακοσμητική πρόταση και ταυτόχρονα πρακτικές για τα φυτά. Γεμίζουν μια κατά τα άλλα άδεια γωνία, προσθέτοντας περισσότερο χρώμα στο χώρο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κλιμακωτές ζαρτινιέρες για να κρεμάσετε πολλαπλά φυτά.

Πάρτε μια ραφιέρα φυτών

Ένα ιδιαίτερο ράφι φυτών έχει άφθονο χώρο για να εκθέσετε τα αγαπημένα σας φυτά και από την άλλη μπορεί να γίνει εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο.

Χρησιμοποιήστε ένα κρεμαστό καλάθι και κρεμάστρες τοίχου

Εκμεταλλευτείτε την κρεμάστρα στον τοίχο της εισόδου ή της κρεβατοκάμαρας και τοποθετήστε ένα φυτό. Πάρτε κρεμαστά καλάθια και εντυπωσιάστε με ένα σύνθεση από κορνιζαρισμένα κρεμαστά έργα τέχνης, αξεσουάρ όπως καπέλα και φυτά για χρώμα.

Προσθέστε πράσινο στα ράφια

Τα ράφια σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν τοποθετήσετε σε στρατηγικά σημεία όμορφα κασπό με φυτά.

Συνδυάστε ψηλά και χαμηλά φυτά

Συνδυάστε παραδοσιακά φυτά μαζί με ουδέτερες πινελιές όπως το γρασίδι pampas για ένα διασκεδαστικό μείγμα χρωμάτων και υφών. Τα διαφορετικά ύψη θα προσθέσουν επίσης ενδιαφέρον σε κάθε γωνία.

Follow Getlife.gr στο Google News

Μην ξαναπετάξετε τις φλούδες από πορτοκάλι. Δείτε πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

Πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά τους λεκέδες στον τοίχο