Ρολόγια τοίχου: προτάσεις για διακόσμηση

Με στυλ από vintage και industrial έως μοντέρνα και εκλεπτυσμένα, μικρά ή μεγάλα, τα διακοσμητικά ρολόγια τοίχου αποτελούν τα τέλεια κομμάτια λειτουργικής διακόσμησης τοίχου. Εάν έχετε επιπλέον χώρο τοίχου για να γεμίσετε, σκεφτείτε ένα ρολόι τοίχου. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για ιδέες διακόσμησης ρολογιών τοίχου που θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε.

Ρολόι-ήλιος

Ευέλικτο και εντυπωσιακό, ένα ρολόι τοίχου με σχεδιασμό που μιμείται τις ακτίνες του ήλιου είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι που δίνει έμφαση σε κάθε δωμάτιο, φαίνεται όμορφο από μόνο του και συνδυάζεται με άλλα διακοσμητικά στοιχεία τοίχου. Δοκιμάστε ένα ρολόι τοίχου-ήλιο πάνω από ένα κρεβάτι, καναπέ σαλονιού ή πάγκο στην είσοδο.

Μίνιμαλ αφηρημένα ρολόγια

Τα μινιμαλιστικά ή αφηρημένα ρολόγια τοίχου είναι τα τέλεια διακοσμητικά κομμάτια για μοντέρνα δωμάτια. Ο μοντέρνος σχεδιασμός έχει να κάνει με την απλότητα στο σχήμα και στο σχεδιασμό, γι’ αυτό οι ιδέες διακόσμησης με ρολόγια τοίχου αυτού του είδους είναι τέλειες. Τοποθετήστε ένα μοντέρνο ρολόι τοίχου πάνω από ένα γραφείο και συνδυάστε το με απλές πινελιές όπως μικρά φυτά, βιβλιοθήκες και κούπες για έναν τέλειο μινιμαλιστικό χώρο εργασίας.

Ρολόγια από ακτίνες ποδηλάτου

Μια διακοσμητική πρόταση είναι τα ρολόγια τοίχου που είναι φτιαγμένα από ρόδες ποδηλάτου. Μπορείτε να τα βρείτε στο εμπόριο ή να τα φτιάξετε μόνες σας αν ασχολείστε με diy κατασκευές.

Προσθέστε λειτουργικότητα αν έχετε διαμορφώσει τοίχο ως gallery wall

Μικρά ρολόγια τοίχου με όψη αντίκες ταιριάζουν ακριβώς σε τοίχους σε στυλ γκαλερί (τοίχοι γεμάτοι με πολλά έργα τέχνης) που έχουν πολλά διαφορετικά αντικείμενα. Η αντιπαράθεση ενός στρογγυλού ρολογιού με πιο γωνιακά κομμάτια διακόσμησης τοίχου ή ράφια θα ανυψώσει τον τοίχο γκαλερί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ρολόγια σε διαφορετκιές time zones

Μοντέρνο και απλό σχεδιασμό, πολλά ρολόγια κρεμασμένα το ένα δίπλα στο άλλο που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές ζώνες ώρας είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ρολόγια τοίχου για να διακοσμήσετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια.

Ρολόγια  με φωτογραφίες
Μια επίσης ωραία ιδέα ιδέα για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας ειδικά αν σας αρέσει να έχετε κρεμασμένες φωτογραφίες είναι τα ρολόγια με οικογενειακές φωτογραφίες.

Μεγάλα statement ρολόγια

Η διακόσμηση με μεγάλα ρολόγια τοίχου είναι η μόδα αυτή τη στιγμή, και για καλό λόγο – είναι αμέσως εντυπωσιακά και εντυπωσιακά. Το μέγεθός τους σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον κομμάτια διακόσμησης τοίχου. Αυτά τα υπερμεγέθη ρολόγια είναι εξαιρετικά σε διακόσμηση τύπου industrial ή ρουστίκ, αλλά υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία που μπορεί να ταιριάξει με πιο μοντέρνα ή εκλεκτικά στυλ. Επιλέξτε ένα σχετικά απλό σχέδιο για το μεγάλο ρολόι τοίχου σας – σε ένα τόσο μεγάλο ρολόι, πάρα πολλές λεπτομέρειες μπορεί να είναι υπερβολικές. Δεν είναι μόνο διασκεδαστικό και μοναδικό, αλλά είναι και λειτουργικό καθώς θα μπορείτε να διαβάζετε την ώρα από πιο μακριά.

Follow Getlife.gr στο Google News

Ιkea Kura bed: 22 ιδέες που θα λατρέψετε

Φοιτητικό σπίτι: tips για να δείχνει υπέροχο