Τέλος τα πρησμένα μάτια- Το μυστικό της Τζίνας Αλιμόνου για ανέξοδο και φυσικό τρόπο!

Η ίδια το ακολουθεί πιστά και την βοηθά.

Η Τζίνα Αλιμόνου έχει δημιουργήσει και αυτή το δικό της κανάλι στο youtube, το «GoodLife by Gina», μέσα από το οποίο συμβουλεύει τις γυναίκες για σωστή διατροφή, ενώ αποκαλύπτει και μυστικά ομορφιάς.

Αυτή τη φορά καταπιάστηκε με το δύσκολο πρόβλημα του πρηξίματος των ματιών και μας αποκάλυψε ότι η ίδια πιστεύει πολύ στο μασάζ προσώπου (κάνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα) και ότι την βοηθά πολύ.  Έτσι, αντιμετωπίζει και το πρήξιμο των ματιών.

«Οι μύες του προσώπου συσπώνται σχεδόν κάθε λεπτό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ως αποτέλεσμα των σκέψεων και των συναισθημάτων μας που προκαλούν τις εκφράσεις που όλοι κάνουμε, πολλές φορές ασυναίσθητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια κουρασμένη, ταλαιπωρημένη όψη αλλά και τη δημιουργία λεπτών γραμμών που με τον χρόνο βαθαίνουν και μένουν μόνιμα στο πρόσωπό μας.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται το μασάζ να παίξει τον σημαντικό του ρόλο, αφού χάρη στις απαλές κινήσεις που κάνουμε με τα δάχτυλά μας βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνουν οι μύες και αναζωογονείται ολόκληρο το πρόσωπο. Εξ ου και αποτελεί την ιδανική μέθοδο για τις ημέρες που έχεις πρήξιμο στα μάτια, καθώς ανακουφίζει άμεσα την ευαίσθητη αυτή περιοχή», αναφέρει και μας δείχνει πώς να κάνουμε μασάζ.

Δείτε το βίντεο:

Follow Getlife.gr στο Google News

Μίνιμαλ και υπερπολυτελές σαν να βγήκε από ταινία: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει το ομορφότερο σπίτι της showbiz

Δούκισσα Νομικού: επαγγελματική φωτογράφιση στην Ύδρα