Επιτέλους! Το Pokemon Go, το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας, βασισμένο στην γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων, έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα, μετά από επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας που το δημιούργησε. Μετά τον πανικό που έχει προκαλέσει παγκοσμίως η προαναφερθείσα εφαρμογή, ήρθε για να χαζέψει τρελάνει και τους Έλληνες χρήστες. Διατίθεται δωρεάν στο Play Store για τις Android συσκευές, όπως επίσης και στο Appstore για τους κατόχους iPhone. Πολλοί βέβαια Έλληνες, έχουν ήδη κατεβάσει την εν λόγω εφαρμογή, «μπερδεύοντας” λίγο την συσκευή τους κάνοντας είσοδο σε ξένα «καταστήματα” των παραπάνω λειτουργιών συστημάτων ή και με τη χρήση proxy ιστοσελίδων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας στο Facebook:

Τώρα, αυτό που μένει είναι να δούμε Έλληνες χρήστες έξυπνων τηλεφώνων, να τρέχουν σε πλατείες, λόφους και λαγκάδια για να συλλέξουν και τα 250 151 τερατάκια που τρέλαναν τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους μας φίλους. Θα πέσουμε κι εμείς άραγε στο «τρυπάκι” του κυνηγητού των pokemons ή θα τα γράψουμε όλα στις «pokeballs” μας κανονικά; Είμαστε και περίεργοι άνθρωποι εμείς οι Έλληνες…

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τους χάρτες της Google, για να σε «καθοδηγήσει” στον κόσμο των pokemons, ενώ η περιβόητες μπάλες που συλλέγουν τα πασίγνωστα πλασματάκια, εικονικά πετάγονται μέσα από το κινητό μας, μέσω της κάμερας της συσκευής.

Όπως είναι βέβαια φυσικό, οι υποψήφιοι παίκτες, ίσως ταλαιπωρηθούν λιγάκι για να παίξουν, μιας και η χρήση των servers είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύκολη η σύνδεση στο παιχνίδι. Στην προσπάθειά μας να το δοκιμάσουμε, τις 3 πρώτες φορές, εμφανίστηκε το μήνυμα: «Our servers are humbled by your incredible response. We are working to resolve the issue. Please try again soon!”. Όπως είναι φυσικό, τέταρτη προσπάθεια δεν υπήρξε και η εφαρμογή διαγράφηκε.

Pokemon Error

Το παιχνιδάκι, είναι όλο δικό σας! Για εσάς τους πιο υπομονετικούς… 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 Σχόλια

  1. Αλεξης

    Σημερα οι server γενικα επεσαν γιατι εφαγαν και ddos επιθεση απο μια ομαδα puddlecorp . Και τα pokemon ειναι 151 (τα διαθεσιμα)

    Απάντηση

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί