Βρεφική κούνια: Μην την πετάτε, επαναχρησιμοποιήστε την

Μετατρέψτε την βρεφική κούνια

Αν και πολλοί από εμάς θα θέλαμε να κρατήσουμε τις κούνιες των παιδιών μας για συναισθηματικούς λόγους, καταλαμβάνουν αρκετό χώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν να δίνουν παλαιές κούνιες ή να τις δωρίζουν. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε αυτές τις παλιές βρεφικές κούνιες χωρίς να καταλαμβάνουν χαμένο χώρο.Απλά αλλάξτε τους χρήση. Σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες που βρήκαμε ενδιαφέρουσες.

1. Παιδικό τραπέζι χειροτεχνίας
Αφαιρέστε τα κάγκελα από τη μία πλευρά της κούνιας και μετατρέψτε την σε έναν υπέροχο χώρο χειροτεχνίας για παιδιά. Μπορείτε να βάψετε τη βάση με μπογιά μαυροπίνακα ή να βάλετε απλά ένα ξύλινη επιφάνεια.

Τραπεζάκι σερβιρίσματος
Μετατρέψτε την κούνια σε ένα εύχρηστο καρότσι σερβιρίσματος ή τραπέζι παρουσίασης φαγητών σε μπουφέ. Είναι μια υπέροχη ιδέα διακόσμησης σε παιδικό πάρτι και εξαιρετικά χρηστική σε καλέσματα για φαγητό. Μπορείτε επίσης να την μετατρέψετε σε σπιτικό μπαρ.

Διακοσμητικό παγκάκι 
Η παλιά σας βρεφική κούνια μπορεί εύκολα να γίνει ένα υπέροχο παγκάκι που θα διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο, την είσοδο του σπιτιού, το χωλ ή τον διάδρομο και το μπαλκόνι σας. Επίσης μπορεί να μετατραπεί σε ονειρεμένη κρεμαστή κούνια.

Γραφείο για μεγαλύτερο παιδί

 

Κρεμαστό τοίχου για οργάνωση

Χρησιμοποιείστε το κάγκελο της κούνιας για να κρεμάσετε, να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε το σπίτι σας. Μπορείτε να βάλετε τα υλικά χειροτεχνίας σας ή χρηστικά μικροαντικείμενα πχ βίδες. Μπορείτε επίσης να εκθέσετε την συλλογή μικροπαιχνιδιών των παιδιών όπως αυτοκινητάκια τύπου hot wheels.

Διακοσμητικό έπιπλο οργάνωσης

Follow Getlife.gr στο Google News

Βιβλιοθήκη στο σπίτι: 12 ιδέες για να βάλετε την δική σας πινελιά

Σπίτι: κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστάτε τα οικιακά αντικείμενα