Υδρόγειος σφαίρα: 26 εμπνευσμένοι τρόποι για DIY ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση

Όταν πρόκειται για την επαναχρησιμοποίηση πραγμάτων και τη δημιουργία μοναδικών έργων ανακύκλωσης, είναι γεγονός ότι οτιδήποτε μπορεί να μετατραπεί σε κάτι νέο. Είτε αυτό το νέο πράγμα είναι πρακτικό είτε καθαρά διακοσμητικό, έχουμε πάντα ένα τεράστιο αίσθημα ικανοποίησης που δώσαμε σε κάτι νέα πνοή.

Ακριβώς σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η ιδέα της επαναχρησιμοποίησης μιας υδρογείου σφαίρας εδώ είναι μερικές από τις πιο όμορφες ιδέες που αφορούν την ανακύκλωση του πλανήτη που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

✅ Μετατρέψτε την υδρόγειο σφαίρα σε κρεμαστό φωτιστικό μισής ή ολόκληρης σφαίρας. Εναλλακτικά φτιάξτε ένα υπέροχο πορτατίφ.

✅ Κάντε την μια εύχρηστη κρυψώνα χωρίζοντας την υδρόγειο σφαίρα σε δύο κομμάτια και συνδέοντας έναν μεντεσέ στη μία πλευρά της υδρογείου, ώστε να ανοιγοκλείνει.

✅ Μετατρέψτε την σε ζαρντινιέρα, χρησιμοποιώντας ένα μπολ για να περιέχει το χώμα και την υγρασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κάτω μισό για την ζαρντινιέρα και το πάνω μισό για το κρεμαστό φως.

✅ Αγοράστε έναν μηχανισμό ρολογιού και μετατρέψτε την υδρόγειο σε ένα κρεμαστό ρολόι τοίχου για να δώσετε μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο σαλόνι ή το γραφείο σας.

✅ Χρωματίστε την υδρόγειο με μπογιά μαυροπίνακα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια υπέροχη επιφάνεια όπου μπορείτε να γράφετε τα αγαπημένα σας αποσπάσματα καθημερινά και να δίνετε κίνητρο στον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας.

✅ Χρησιμοποιήστε τεχνικές ντεκουπάζ ή μαύρη και χρυσή μπογιά και μετατρέψτε τη γη σε διακοσμητικό αντικείμενο.

✅ Κόψτε τη σφαίρα στη μέση και φτιάξτε μια υπέροχη διακόσμηση τοίχου.

✅ Δημιουργήστε με το μισό κομμάτι ένα διακοσμητικό μπωλ και βάλτε μέσα ποτ πουρί ή διακοσμητικές μπάλες.

✅ Αλλάξτε τη χρήση της υδρόγειου για να καλύψει το φαγητό και να το κρατήσει μακριά από τη σκόνη.

Δείτε 26 υπέροχες φωτογραφίες που λατρέψαμε και εμπνευστείτε.

Follow Getlife.gr στο Google News

Μην ξαναπετάξετε τα πολύτιμα σακουλάκια. Δείτε 13 ασυνήθιστες χρήσεις του silica gel.

Θα τρίβετε τα μάτια σας. 14 απίστευτες χρήσεις του κιτρικού οξέος στην καθημερινότητα