Υπέροχα παραδείγματα διακόσμησης σε κιτρινοπράσινο

Ούτε κίτρινο ούτε πράσινο, αλλά κάπου ενδιάμεσα, το κιτρινοπράσινο χρώμα chartreuse είναι αν μη τι άλλο σπιρτόζικο. Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια -η ράχη ενός βιβλίου σε μια οικιακή βιβλιοθήκη ή ένα κλωνάρι σε μια σύνθεση λουλουδιών- είναι αρκετή για να ζωντανέψει ένα περιβάλλον. Είναι ένα χρώμα είναι ζωντανό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα. Το όνομά του προέρχεται από το γαλλικό λικέρ green chartreuse.

Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να διακοσμήσετε με αυτό το δυναμικό χρώμα; Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετριάσετε την έντασή του; Ως χρώμα που βρίσκεται στη φύση, το κιτρινοπράσινο λειτουργεί καλά από κουρτίνες μέχρι ταπετσαρίες και φυσικά, ως χρώμα τοίχου.

Η πραγματική ομορφιά της διακόσμησης με chartreuse είναι το αναζωογονητικό της αποτέλεσμα. Το κιτρινοπράσινο είναι τόσο χαρούμενο και η φωτεινότητά του θαμπώνει κυριολεκτικά το μάτι. Μπορεί να δράσει ως ένα αντικαταθλιπτικό χρώμα χαρίζοντας μια έκρηξη ενέργειας σε έναν χώρο. Είναι επίσης ένα ευέλικτο χρώμα για συνδυασμούς. Πχ το λιλά και το μπλε φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με το chartreuse.

Χρησιμοποιήστε το ως χρώμα τοίχου, επίπλων, κουρτινών ή αν δεν θέλετε κάτι τόσο έντονο ως χρώμα για αξεσουάρ που θα δώσουν την κατάλληλη ένταση ή αντίθεση στον χώρο ή θα αποτελέσουν statement κομμάτια στην διακόσμησή σας. Ταιριάζει σε κάθε χώρο και είδος διακόσμησης.

Δείτε υπέροχα παραδείγματα διακόσμησης σε κιτρινοπράσινο chartreuse χρώμα

Follow Getlife.gr στο Google News

Βίκυ Καγιά. Δείτε τις 2 σούπερ σέξι εμφανίσεις της στις Κάννες

Οι καλύτεροι τρόποι για να ανακαινίσετε την κουζίνα σας χωρίς να ξοδευτείτε