Υπέροχες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά

Όταν κάποιος σκέφτεται να διακοσμήσει το σπίτι για τα Χριστούγεννα, είναι αδύνατο να μην σκεφτεί φώτα: μπορεί να είναι τα κλασικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια κάθε είδους, αλλά σίγουρα τα κεριά είναι πάντα must. Τα κεριά δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα κάθε φορά που ανάβουν αλλά τα Χριστούγεννα δείχνουν ακόμα πιο μαγικά.

Δεν είναι απαραίτητο να ξοδευτείτε για την αγορά περίπλοκων και ακριβών συνθέσεων: μερικές καλές ιδέες και πρόσβαση σε βασικά υλικά που είναι εύκολο να βρείτε μπορεί να είναι αρκετά για να δημιουργήσετε υπέροχες διακοσμήσεις με επίκεντρο τα κεριά.

Χρησιμοποιήστε αρωματικά κεριά, φλύδες, ξύλινους δίσκους ή ολόκληρους κορμούς από κούτσουρα δέντρου, κουκουνάρια, αποξηραμένα πορτοκάλια και ξυλάκια κανέλας, κλαδιά από έλατο και ότι επιπλέον διακοσμητικό θέλετε. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτιάξετε υπέροχες συνθέσεις.

Μερικά κεριά πάνω από διακοσμημένα, ανάποδα κολωνάτα ποτήρια (που περιέχουν, για παράδειγμα, περισσευούμενα στολίδια χριστουγεννιάτικου δέντρου), μπορούν να είναι τέλεια για να φτιάξετε ένα κεντρικό κομμάτι για το τραπέζι σας. Ή δημιουργήστε μια σύνθεση μέσα σε ένα όμορφο γυάλινο μπολ, με εορταστικό ποτ πουρί και κεριά. Φανταστείτε την υπέροχη μυρωδιά.

Δείτε μερικές προτάσεις και εμπνευστείτε!

Follow Getlife.gr στο Google News

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας και αποφύγετε τις ιώσεις ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές

Πώς να οργανώσετε ένα γραφείο χωρίς συρτάρια