Υπέροχες πρωτότυπες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με δίσκους σερβιρίσματος σε επίπεδα.

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα ψάχνουμε να βρούμε πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και κυρίως οικονομικές. Τι θα λέγατε λοιπόν αν στολίζατε τους κλιμακωτούς δίσκους σερβιρίσματος σας;

Οι δίσκοι σε επίπεδα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιδείξετε τις κούπες, τα αγαπημένα σας στολίδια και διακοσμητικά. Διακοσμήστε τον σε μια κλασική παλέτα χριστουγεννιάτικων χρωμάτων κόκκινο/λευκό/πράσινο ή πιο ουδέτερη του λευκού και μαύρου. Προσθέστε υφή και βάθος με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Όποιο και αν είναι το στυλ σας, κλασικό ή μοντέρνο, απλό ή εντυπωσιακό, σίγουρα αυτή η χριστουγεννιάτικη ιδέα διακόσμησης με δίσκους θα απογειώσει τον χώρο σας απλά και οικονομικά. Απλώς προσθέστε μερικά χριστουγεννιάτικα κλαδιά, κουκουνάρια, μπάλες ίσως ένα ή δύο κεριά για χρώμα και έχετε έναν πλήρως διακοσμημένο δίσκο 2 ή 3 επιπέδων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εργαστήριο σοκολάτας εκθέτοντας τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες κούπες, χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια και γλυκά και φυσικά σοκολάτες. Εκτυπώστε και κόψτε χριστουγεννιάτικες επιγραφές από χαρτόνι, συνδυάστε τες με διάφορα στολίδια που ήδη έχετε και εντυπωσιάστε.

Περιηγηθείτε σε αυτές τις ιδέες και εμπνευστείτε για να σχεδιάσετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δίσκο.

Follow Getlife.gr στο Google News

Δώστε μια μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φαναράκια.

Αναβαθμίστε την κρεβατοκάμαρά σας και δημιουργήστε την πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα.