Υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικα και πασχαλινά στεφάνια

Τα ανοιξιάτικα και πασχαλινά στεφάνια είναι ένας όμορφος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, μέσα ή έξω, και να σκορπίσετε κάποια εποχιακή χαρά. Είτε θέλετε να επιμείνετε στην παραδοσιακή διακόσμηση και να κρεμάσετε το ανοιξιάτικο στεφάνι σας στην μπροστινή πόρτα για να καλωσορίσετε εσάς και τους καλεσμένους στο σπίτι, είτε να το κρεμάσετε πάνω από το τζάκι ή σε κάποιον τοίχο για να φέρετε πασχαλινή διάθεση μέσα στο σπίτι σας, υπάρχουν πολλά στυλ στεφανιών που ταιριάζουν.

Μπορείτε φυσικά να φτιάξετε το δικό σας ανοιξιάτικο ή πασχαλινό στεφάνι χρησιμοποιώντας φρέσκα λουλούδια, βολβούς και χειροποίητα διακοσμητικά και πασχαλινά αυγά στερεωμένα σε βάση στεφανιού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο στεφάνι. Ένα φρέσκο ​​θέλει ιδιαίτερη φροντίδα για να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα ψεύτικο ανοιξιάτικο στεφάνι ή ένα με πασχαλινές διακοσμήσεις πρέπει να φυλάσσεται προσεκτικά μεταξύ των εποχών, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, χρόνο με το χρόνο.

Εδώ είναι 21 ανοιξιάτικα και πασχαλινά στεφάνια για να μπείτε στο πνεύμα της εποχής και να εμπνευστείτε για τις πασχαλινές σας διακοσμήσεις.

Follow Getlife.gr στο Google News

Λευκό blazer: 40+ ιδέες για να εντυπωσιάσετε σε κάθε περίσταση.

25 εμπνευσμένες Πασχαλινές διακοσμήσεις για να ξεχωρίσετε