25 πανέμορφες ιδέες διακόσμησης σε μπλε ναυτικό

Για δεκαετίες, το μπλε έπαιζε σημαντικό ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση. Το μπλε ναυτικό είναι ένα έντονο χρώμα είναι μια επιλογή που προτιμάται καθώς μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αποχρώσεις και βοηθά στη δημιουργία πιο ζεστών χώρων.

Το navy blue φαίνεται υπέροχο σε ταπετσαρίες, υφάσματα και βαμμένα φινιρίσματα επίπλων. Ο τόνος γειώνει έναν χώρο και ντύνει αμέσως κάθε δωμάτιο. Όταν χρησιμοποιείται ως βαφή τοίχου, το navy blue περιβάλλει τον χώρο σαν ένα κουκούλι.Το χρώμα αναδεικνύει εξαιρετικά τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά ενός δωματίου και δίνει στον χώρο μια εγγενή μεγαλοπρέπεια.

Ένας δημοφιλής συνδυασμός με το μπλε ναυτικό είναι το κίτρινο. Καθώς τα δύο βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο στον χρωματικό κύκλο, η αντίθεση που δημιουργούν είναι εκπληκτική. Σκεφτείτε να βάψετε έναν τοίχο σε ναυτικό μπλε και προσθέστε έναν μουσταρδί καναπέ. All time classic συνδυασμός είναι φυσικά με το λευκό.

Ο ευκολότερος τρόπος για να παίξετε με αυτό το χρώμα τοίχου είναι μέσω αξεσουάρ. Επιλέξτε βάζα, πίνακες και λοιπά διακοσμητικά με χρώμα σε αντίθεση. Αυτά τα κομμάτια δημιουργούν ένα ποπ χρωματικό συνδυασμό και μπορούν εύκολα να μετακινηθούν εάν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του εσωτερικού σας.

Δείτε 25 υπέροχες ιδέες δωματίων σε μπλε ναυτικό χρώμα.

 

Follow Getlife.gr στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πως να φτιάξετε παγωμένο τσάι matcha latte. Δοκιμάστε την καλύτερη συνταγή ever.

Κρίση άγχους. Αυτά είναι τα συμπτώματα και οι τεχνικές διαχείρισης