Ανοιξιάτικα νύχια: 26 υπέροχες ιδέες για chrome nails

Τα chrome nails είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής τάση στο μανικιούρ που ξεκίνησε από τη Hailey Bieber το 2022. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό μανικιούρ με gel, τα chrome nails έχουν εξαιρετικά υψηλή λάμψη και εντυπωσιάζουν. Ξεκινάτε γυαλίζοντας τα νύχια σας, εφαρμόζοντας στη συνέχεια το βερνίκι gel που έχετε επιλέξει αφήνοντάς το να σταθεροποιηθεί χρησιμοποιώντας μια λάμπα UV. Το τελευταίο βήμα είναι το πιο σημαντικό και γίνεται χρησιμοποιώντας μια ειδικά δημιουργημένη πούδρα, η οποία εφαρμόζεται στα νύχια για να δημιουργήσει μια λεία λαμπερή εμφάνιση.

Τόσο τα chrome όσο και τα holographic νύχια καθορίζονται από τη φουτουριστική εμφάνισή τους, είναι λαμπερά και συχνά έχουν μια χρωστική ουσία που τα κάνει να φαίνονται σχεδόν μεταλλικά. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο εμφανίσεων είναι ότι τα chrome νύχια έχουν ένα επιπλέον βήμα και χρησιμοποιούν εφαρμογή πούδρας πάνω από τα νύχια με gel ενώ τείνουν επίσης να είναι ακόμα πιο γυαλιστερά. Τα chrome νύχια παραπέμπουν στο φινίρισμα, το οποίο έχει μεταλλική, γυαλιστερή εμφάνιση.

Επιλέξτε ασημί, μπρονζέ, λευκό ή οποιοδήποτε μεταλλικό χρώμα και βάψτε ολόκληρο το νύχι ή δημιουργήστε μεταλλικά σχέδια. Ότι και αν επιλέξετε να είστε σίγουρες πως θα εντυπωσιάσετε.

Δείτε 26 εξαιρετικές ιδέες για chrome μανικιούρ και εμπνευστείτε για το δικό σας.

Chrome nails 2023: Learn how to achieve a chrome nail look + stunning design ideas!

Follow Getlife.gr στο Google News

Nail art: αυτές είναι οι τάσεις στο ανοιξιάτικο μανικιούρ

Ανοιξιάτικα νύχια. Bάλτε χρώμα στην ζωή σας. 40 ιδέες πολύχρωμου μανικιούρ.