Μοντέρνα διακόσμηση με καθρέφτες

Ο καθρέφτης είναι μια σημαντική λεπτομέρεια του εσωτερικού κάθε άνετου σπιτιού. Η χρήση του στη διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να έχει διαφορετικούς σκοπούς και είναι αναμφίβολα μια κομψή διακόσμηση για το σπίτι. Ανάλογα με το μέγεθος και τον αριθμό των καθρεφτών τοίχου, μπορείτε να επιτύχετε ένα οπτικό αποτέλεσμα στο εσωτερικό, καθώς και να μεγεθύνετε το χώρο στο δωμάτιο. Τοποθετημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, επιλεγμένοι σε ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων, μερικοί καθρέφτες τοίχου μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή σε κάθε μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού.

Τι πρέπει να επιλέξετε: με λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια; Είναι θέμα προσωπικής επιλογής και στυλ. Εάν θέλετε ο καθρέφτης να χρησιμεύει κυρίως για διακόσμηση, μπορείτε να επιλέξετε ασυνήθιστο σχήμα και ανακούφιση. Ωστόσο, εάν τoν τοποθετήσετε έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επιλέξτε μια πιο παραδοσιακή έκδοση.

Ο καθρέφτης θα αναβαθμίσει πολύ τον χώρο σας, από το σαλόνι μέχρι την είσοδο, τα υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Η επίπλωση με καθρέφτες σας επιτρέπει να δημιουργήσετε φωτεινά και ευρύχωρα περιβάλλοντα, σχεδόν σαν να ήταν διακοσμητικά παράθυρα για να τα τοποθετήσετε εκεί που θέλετε να αλλάξετε αμέσως την όψη του σπιτιού.

Ο πρώτος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε όταν πρόκειται για καθρέφτες είναι απλός και παράδοξος: δεν υπάρχουν κανόνες. Το σημαντικό είναι να δώσεις χώρο στη δημιουργικότητα χωρίς ωστόσο να υπερβάλλεις. Εκτός από το να φωτίζει τους χώρους και να κάνει το χώρο μεγαλύτερο, ένας καθρέφτης μπορεί επίσης να εστιάσει την προσοχή στα έπιπλα και στα αξεσουάρ επίπλωσης που υπάρχουν ήδη στο δωμάτιο, τονίζοντας λεπτομέρειες και χρώματα.

Δείτε 25 υπέροχες ιδέες μοντέρνας διακόσμησης με καθρέφτες.

Follow Getlife.gr στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υπέροχες και δημιουργικές ιδέες για να κρύψετε ένα ρούτερ

Προσθέστε μια νότα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης με μαρμάρινα τραπέζια