Αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, τα πράγματα στη νυχτερινή ζωή στο Μπουρνάζι, δεν θα είναι τόσο #Απλά. Φοράμε «ταμπέλες” και βαφτίζουμε ανθρώπους του χώρου «νυχτόβιους” ή ό,τι άλλο, αλλά ξεχνάμε να δούμε την πραγματική τους πλευρά, μέχρι που μία τέτοια ανακοίνωση όπως αυτή που έγινε από το «Απλά Ελληνικά Μπουρνάζι» κάνει την εμφάνισή της.

Το Απλά Ελληνικά Μπουρνάζι, άνοιξε στις 03/11/2017 (λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας δηλαδή) και ήδη έχει αρχίσει να απασχολεί (με την καλή έννοια) πολύ κόσμο. Ονόματα όπως Νίκος Σουλιώτης, KINGS, Θέμης Γεωργαντάς, Ερρίκος Πετιλόν, Άρια Δαμουλάκη, Αλέξανδρος Πετρίδης, Τέρρυ Πετράς, REC, Άγγελος Δάνος και άλλοι άνθρωποι της showbiz αλλά και του χώρου των θεαμάτων, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο μαγαζί, «σφραγίζοντας” επίσημα πλέον την επιτυχία του μαγαζιού αλλά και την καθιέρωσή του ως τον Νο 1 προορισμό για διασκέδαση στο Μπουρνάζι.

Αυτή τη φορά, το Απλά Ελληνικά Μπουρνάζι, ήρθε να μας εκπλήξει ευχάριστα όταν ενημερωθήκαμε για την απόφαση της επιχείρησης, να δώσει το ΣΥΝΟΛΟ των εσόδων που θα υπάρξουν στο live των REC στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής. Άξιο αναφοράς επίσης είναι πως μαζί με τους REC, θα εμφανιστεί και ο Άγγελος Δάνος, ο οποίος θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς, προκειμένου να στηρίξει το σκοπό της επιχείρησης.

Συγχαρητήρια στους Παναγιώτη Χαλιλόπουλο, Ιωάννη Κουτουλάκη, Παναγιώτη Πυλαρινό, και Άγγελο Μαστακούρη για την κίνησή τους. Φαίνεται πως εκτός απο επιχειρηματίες, είναι πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Καλή επιτυχία!

Η ανακοίνωση της επιχείρησης στα Social Media:

 

Κρατήσεις στα: ☎️ 2130453037 – 📱6972566913
ή με μήνυμα στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook 

 

Φωτογραφίες από την επιχείρηση:

Print Friendly, PDF & Email

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί