Όταν έχεις επιλέξει να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου, το έχεις θάψει τόσο καλά που ορισμένες στιγμές που έζησες φαίνονται τόσο μουδιασμένες, σαν να μην τις έχεις ζήσει πραγματικά.

Όταν αποφάσισες πριν καιρό να προχωρήσεις μπροστά, υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι δε θα ξανακοιτάξεις ποτέ πίσω, ούτε για να κρυφοκοιτάξεις τις πληγές που σου άφησαν άνθρωποι που κάποτε σου έλεγαν ότι θα είναι πάντα μαζί σου..

Και ξαφνικά εμφανίζεσαι μετά από τόσα χρόνια, σαν να μην έχει γίνει τίποτα, με ένα χαμόγελο και γυρεύεις »άφεση αμαρτιών».. Εγώ φίλε μου, δεν είμαι ο θεός και όχι δε σε συγχωρώ, δεν είμαι υπεράνω.. δε θέλω και δε σε θυμάμαι..

Δε σε θυμάμαι γιατί εγώ δε θέλω να σε θυμάμαι..γιατί τότε μαζί με το αντίο σου είχες πάρει και την καρδιά μου, την αθώα παιδική μου καρδιά και ψυχή. Δε σε θυμάμαι γιατί τότε με έκανες να σκέφτομαι άσχημα για όποιον άνθρωπο με πλησιάζει, να έχω δεύτερες σκέψεις και να μην εμπιστεύομαι κανέναν.

Δε θέλω να σε θυμάμαι γιατί για εσένα ξόδεψα ότι πιο όμορφο είχα από τον εαυτό μου και δε το εκτίμησες ποτέ..Δε θέλω να σε θυμάμαι και γενικά δε θέλω να θυμάμαι τη περίοδο που έζησα δίπλα σου..

Το μόνο που θέλω να θυμάμαι είναι το μάθημα που πήρα, μόνο γι αυτό σε ευχαριστώ γιατί δε σε ξέχασα απλά, τα διέγραψα όλα, σαν να μην τα έζησα ποτέ..

 

Print Friendly, PDF & Email

Κάντε το σχόλιό σας

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί