Υπέροχες ιδέες διακόσμησης με κομψά φωτιστικά από ρατάν

Την τελευταία δεκαετία περίπου, το rattan έχει γίνει πραγματικά τάση. Αυτό που κάποτε ήταν συνώνυμο αποκλειστικά με τη διακόσμηση εξωτερικών χώρων, πλέον έχει περάσει και στους εσωτερικούς χώρους. Πολλά έπιπλα, από κρεβάτια και κεφαλάρια μέχρι κομοδίνα και τραπεζάκια του καφέ συνδυάζουν άλλα υλικά με ρατάν.

Ενώ οι περισσότεροι σκέφτονται καθίσματα όταν ακούν τη λέξη ρατάν, ένας άλλος συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι ενσωματώνουν αυτό το στοιχείο στο χώρο τους είναι μέσω του φωτισμού.

Το πιο δημοφιλές είδος φωτισμού είναι τα αγαπημένα κρεμαστά φωτιστικά από ρατάν. Αν ψάχνετε για ένα φυσικό στοιχείο που συμπληρώνει (και δεν αποσπά την προσοχή) τις υπόλοιπες πινελιές του χώρου σας, θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τον χαρακτήρα που δίνει αυτό το κρεμαστό αξεσουάρ. Τυπικά μοιάζοντας με ανάποδο καλάθι, αυτός ο φωτισμός είναι μια πολύ πιο χαλαρή (αλλά εντελώς κομψή) αντικατάσταση των πολυελαίων σε τραπεζαρίες ή υπνοδωμάτια και λειτουργούν όμορφα όταν συνδυάζονται σε νησίδα κουζίνας.

Αν πάλι δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το κρεμαστό σας φωτιστικό μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικού τύπου φωτιστικά rattan, από εντυπωσιακά φωτιστικά δαπέδου μέχρι περίπλοκα επιτραπέζια φωτιστικά που θα κάνουν τους καλεσμένους να αναρωτιούνται και να ρωτούν από που το πήρατε.

Γενικά μιλώντας, τα φωτιστικά rattan Θα φαίνονται φανταστικά όπου κι αν τοποθετηθούν. Είτε σας αρέσει η αισθητική του Boho είτε όχι, αυτά τα κομμάτια αξίζουν μια ματιά. Παρακάτω, δείτε υπέροχες ιδέες διακόσμησης με κομψά φωτιστικά από ρατάν.

 

Follow Getlife.gr στο Google News

20 μοντέρνες και δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού γραφείου στο σπίτι

17 μοναδικές προτάσεις επίπλων αποθήκευσης άλμπουμ βινυλίου που θα λατρέψετε