Οι φράντζες ταιριάζουν σε στρογγυλά πρόσωπα; Δείτε 32 υπέροχες προτάσεις κουρέματος για στρογγυλά πρόσωπα.

Κάποιες από εσάς ίσως αναρωτιέστε αν η φράντζα, όπως για παράδειγμα οι λεγόμενες curtain bangs, είναι κατάλληλη ακόμη και για στρογγυλά πρόσωπα. Η απάντηση είναι ναι!  Η φράντζα μπορεί να είναι απίστευτα κολακευτική για στρογγυλά πρόσωπα όταν είναι σωστά διαμορφωμένη.

Θα δημιουργήσει γωνίες και οπτικό μήκος: Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο στόχος είναι να δημιουργήσετε γωνίες και να προσθέσετε οπτικό μήκος στο πρόσωπο. Η φράντζα που είναι πολύ κοντή και κάθεται πολύ ψηλά στο μέτωπο μπορούν να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται ακόμα πιο στρογγυλό, ενώ οι πιο μακριά μπορεί να βοηθήσει στην επιμήκυνση του προσώπου.

Όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού στυλ φράντζας για ένα στρογγυλό πρόσωπο, η υφή των μαλλιών παίζει σημαντικό ρόλο. Διαφορετικοί τύποι κοψίματος φράντζας λειτουργούν καλύτερα με συγκεκριμένες υφές μαλλιών. Για παράδειγμα, τα κυματιστά μαλλιά μπορούν να επωφεληθούν από την πλαϊνή φράντζα ή τις κουρτίνες, προσθέτοντας απαλότητα και δημιουργώντας ένα κολακευτικό καρέ γύρω από το πρόσωπο.

Το πάχος της τρίχας είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το καλύτερο στυλ κοψίματος φράντζας για ένα στρογγυλό πρόσωπο. Η προσθήκη στρώσεων – layers- επιτρέπει στην φράντζα να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα μαλλιά, δημιουργώντας μια πιο ισορροπημένη και αρμονική εμφάνιση.

Τώρα που είστε πεπεισμένοι ότι οι φράντζες αλλάζουν το παιχνίδι για στρογγυλά πρόσωπα, ίσως αναρωτιέστε πώς να κάνετε το τέλειο κόψιμο. Αν και είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή, ακολουθούν μερικές ιδέες για να σας εμπνεύσουν.

 

 

Follow Getlife.gr στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μανικιούρ: Γνωρίστε το Cat Eye Nail Trend και εντυπωσιάστε!

Λάδι καρύδας. Ξέρετε γιατί πρέπει να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας;