25 πανέμορφες λύσεις αποθήκευσης παπουτσιών

Τα παπούτσια μπορεί να είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητας και της αισθητικής σας, αλλά η εύρεση ενός χώρου αποθήκευσης μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είτε έχετε ένα σωρό παπούτσια στην είσοδο και στο υπωοδωμάτιο σας ή έχετε μια αποδιοργανωμένη ντουλάπα, η αποθήκευση παπουτσιών είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για να κρατήσετε οργανωμένο στο σπίτι σας.

Με λίγη δημιουργικότητα και μερικές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, μπορείτε να το αποτρέψετε. Μοιραζόμαστε τις αγαπημένες μας ιδέες αποθήκευσης παπουτσιών για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το σπίτι σας οργανωμένο και χωρίς ακαταστασία, ενώ παράλληλα θα κάνετε τα παπούτσια σας εύκολα προσβάσιμα.

Τα ράφια παπουτσιών εμφανίζουν όμορφα και αποθηκεύουν ταυτόχρονα την συλλογή παπουτσιών σας. Επιλέξτε ράφια σε διάφορα μεγέθη για να μπορείτε να τοποθετήσετε πιο κοντές αλλά και ψηλότερες μπότες. Μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στην ντουλάπα, η και εκτός, με πορτάκια ή χωρίς. Εάν είστε συλλέκτης παπουτσιών, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλετε τη συλλογή σας, ιδίως αν έχετε επενδύσει σε παπούτσια επώνυμων σχεδιαστών.

πλαστικά κουτιά είναι επίσης μια καλή λύση για να αποθηκεύσετε παπούτσια. Είναι πιο στιβαρά και προστατεύουν καλύτερα από το χάρτινο κουτί παπουτσιών που παίρνετε από το κατάστημα. Επιπλέον, βοηθούν τη ντουλάπα σας να φαίνεται ομοιόμορφη και πιο οργανωμένη. Αν προτιμήσετε διάφανα κουτιά μπορείτε να βλέπετε με ευκολία τα παπούτσια. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλάθια.

Οι παπουτσοθήκες, ανοιχτές ή κλειστές είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή αποθήκευσης παπουτσιών. Τοποθετήστε την στον χώρο εισόδου, στο υπνοδωμάτιο, στην ντουλάπα ή σε δωμάτιο ντουλάπα αν διαθέτετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κρεμαστές θήκες πίσω από πόρτες αν έχετε θέμα χώρου.

Δείτε μερικές πανέμορφες ιδέες αποθήκευσης παπουτσιών και εμπνευστείτε.

Follow Getlife.gr στο Google News

Έχετε μαξιλαροθήκες που δεν χρησιμοποιείτε πια; Δείτε 10 φανταστικές ιδέες ανακύκλωσης.

Πώς να καθαρίσετε τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου. Οδηγός βήμα-βήμα.