Λευκή κρεβατοκάμαρα: 27 ιδέες για να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο χαλάρωσης.

Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι το απόλυτο μέρος για ξεκούραση και χαλάρωση. Όταν πρόκειται λοιπόν να σχεδιάσετε ένα ξεκούραστο καταφύγιο, τίποτα δεν είναι τόσο χαλαρωτικό όσο ένα λευκό υπνοδωμάτιο. Είτε σας αρέσει το φωτεινό λευκό είτε το πιο ζεστό ιβουάρ, αυτές οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι γνωστό ότι είναι από τα πιο χαλαρωτικά χρώματα για εσωτερικούς χώρους. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα λευκά υπνοδωμάτια έχουν την ίδια αίσθηση, εμφάνιση ή στυλ. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα λευκής βαφής από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε.

Τα λευκά υπνοδωμάτια είναι, στην πραγματικότητα, ιδανικοί χώροι έκφρασης της προσωπικότητας — είτε μέσω καινοτόμων ιδεών διακόσμησης τοίχου, πολυεπίπεδων υφασμάτων, κομψών χαλιών περιοχής, διακριτικών έργων τέχνης ή προσωπικών συλλογών. Τα λευκά δωμάτια είναι επίσης εξαιρετικοί χώροι για διακόσμηση με αντίκες, καθώς η ουδέτερη απόχρωση βοηθάει τα ιδιαίτερα στοιχεία διακόσμησης να αναδειχθούν.

Πέρα από την ηρεμία στα δωμάτια, το λευκό χρώμα κάνει επίσης τους εσωτερικούς χώρους πιο εκτεταμένους, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για μικρά υπνοδωμάτια. Και επειδή η ουδέτερη απόχρωση βοηθά επίσης να τραβήξει το βλέμμα έξω, το λευκό είναι μια εξαιρετική επιλογή για υπνοδωμάτια που έχουν θέα σε εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι περίεργο που τα λευκά υπνοδωμάτια είναι τα αγαπημένα μεταξύ των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 27 όμορφες ιδέες λευκού υπνοδωματίου.

Follow Getlife.gr στο Google News

Μανικιούρ: Πώς να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών εύκολα και γρήγορα

Θέλετε δέρμα που λάμπει; Έχετε πονεμένο γόνατο; Η λύση είναι μία και λέγεται κολλαγόνο.