10 διαφορετικοί τρόποι και βίντεο για να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρας χωρίς ανοιχτήρι μπουκαλιών

Tips και βίντεο.

Βρεθήκατε ποτέ στην δυσάρεστη θέση να θέλετε να ανοίξετε ένα γυάλινο μπουκάλι μπύρας ή αναψυκτικού αλλά να μην βρίσκετε το ανοιχτήρι; Ηρεμήστε, για όλα υπάρχει λύση. Διαβάστε 10 διαφορετικούς τρόπους για να ανοίγετε τα γυάλινα μπουκάλια χωρίς να χρησιμοποιήσετε ανοιχτήρι και στη συνέχεια δείτε το βίντεο.

Με ψαλίδι
Όταν πρέπει να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρας χωρίς ανοιχτήρι, δοκιμάστε να πάρετε ένα δυνατό ψαλίδι και πιάστε ένα κομμάτι από το καπάκι του μπουκαλιού με το άκρο από το ψαλίδι. Ξεκινήστε να στρίβετε προς τα πάνω και επαναλάβετε γύρω από το καπάκι μέχρι να ξεκολλήσει.

Με κουτάλι
Βρείτε ένα μεγάλο κουτάλι στην κουζίνα σας και χρησιμοποιήστε το ως μοχό για το άνοιγμα του μπουκαλιού σας. Το κουτάλι πρέπει να κοιτάζει προς τα πάνω και να τοποθετείται κάτω από το καπάκι. Στη συνέχεια, πιέστε την άκρη του κουταλιού για να αφαιρέσετε το καπάκι και έχετε έναν νέο τρόπο για να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρας χωρίς ανοιχτήρι.

Με αναπτήρα
Πιάστε το λαιμό του μπουκαλιού με το ένα χέρι πολύ κοντά στο καπάκι και χρησιμοποιήστε έναν αναπτήρα. Τοποθετήστε το κάτω μέρος του αναπτήρα κάτω από το καπάκι ενώ το άλλο σας χέρι βρίσκεται στο λαιμό του μπουκαλιού ακριβώς κάτω από τον αναπτήρα στο καπάκι. Ασκήστε πίεση στην έξω πλευρά του αναπτήρα και το καπάκι θα βγει εύκολα καθώς όλο αυτό λειτουργεί ως σύστημα μοχλού.

Με την αγκράφα από την ζώνη
Ανάλογα με την αγκράφα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ζώνη για να ανοίξει ένα μπουκάλι μπύρας. Χρησιμοποιήστε την ως παραδοσιακό ανοιχτήρι μπουκαλιών, απλά ίσως χρειαστεί να βάλετε λίγη παραπάνω δύναμη.

Με χαρτί
Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί διπλώστε το στη μέση, τυλίξτε το ή διπλώστε το κατά μήκος και τελικά διπλώστε το ξανά στη μέση. Βάλτε το κάτω από το καπάκι, πιάστε το λαιμό με το άλλο χέρι και πιέστε προς τα πάνω με το χαρτί το καπάκι του μπουκαλιού για να βγει.

Με την άκρη του τραπεζιού
Μια άκρη τραπεζιού ή μια άκρη του πάγκου είναι μια τέλεια λύση για το άνοιγμα ενός μπουκαλιού μπύρας. Με το ένα χέρι τοποθέτησε το καπάκι της μπύρας στην άκρη από το τραπέζι και με το ελεύθερο χέρι σου χτύπα το πάνω μέρος του. Αν δεν το πετύχεις με την πρώτη φορά μην απογοητευτείς και ξαναπροσπάθησε.

Με άλλη μπύρα
Μπορεί να μην έχετε ανοιχτήρι, αλλά πιθανότατα έχετε μερικές ακόμα μπύρες. Χρησιμοποιήστε μια για να ανοίξετε την πρώτη. Απλώς κρατήστε τη μία ανάποδα και ευθυγραμμίστε το καπάκι του μπουκαλιού με αυτό που θέλετε να ανοίξετε. Έπειτα, απλώς ξεκολλήστε τα με μια γρήγορη κίνηση. Μην φοβάστε, δεν θα ανοίξουν και τα δύο μπουκάλια οπότε δεν κινδυνεύετε από ατυχήματα χυμένων ποτών.

Με το άνοιγμα στην κάσα της πόρτας
Αυτό το κόλπο για το άνοιγμα του μπουκαλιού πρέπει να είναι ο πιο εντυπωσιακός τρόπος για να μπείτε σε ένα δωμάτιο. Τοποθετήστε την μια άκρη από καπάκι του μπουκαλιού στην άκρη του ανοίγματος στο κάσωμα της πόρτας. Τραβήξτε πίσω το μπουκάλι της μπύρας και απολαύστε.

Με δακτυλίδι
Βάλτε την άκρη από το καπάκι στο κάτω μέρος από το δαχτυλίδι με προσοχή όμως μην τραυματιστείτε. Τραβήξτε και γυρίστε ταυτόχρονα το χέρι και το καπάκι θα βγει από μόνο του.

Με λαστιχάκι
Τυλίξτε ένα λάστιχο γύρω από το καπάκι και βάλτε δύναμη περιστρέφοντας. Κάνοντάς αυτό, θα είναι εύκολο να το βγάλετε.

Δείτε το βίντεο.

Follow Getlife.gr στο Google News

Πώς να καθαρίσετε τον ανοξείδωτο νεροχύτη σας με σόδα και ξύδι.

Πώς να καθαρίσετε το πλυντήριο ρούχων από την μούχλα.