Φτιάξτε αυτή την μάσκα για πυκνά και μακριά μαλλιά και θα μας ευγνωμονείτε!

Όλες θέλουμε πυκνά και μακριά μαλλιά με χοντρή τρίχα και δίνουμε μια περιουσία σε κομμωτήρια και ειδικά προϊόντα για να το πετύχουμε. Όχι πια. Κάντε αυτό την την εξαιρετική μάσκα μαλλιών με λιναρόσπορο και δεντρολίβανο και δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Ο λιναρόσπορος βοηθά τα μαλλιά να αποκτήσουν λάμψη και να είναι πιο ανθεκτικά. Αναδομεί αμέσως την τρίχα και της δίνει σώμα και δύναμη. Το δεντρολίβανο έχει την ιδιότητα να μακραίνει τα μαλλιά, τα κάνει πυκνά και σταματά την τριχόπτωση. Ο συνδυασμός τους σταματά την τριχόπτωση, δυναμώνει την τρίχα, ζωντανεύει τα μαλλιά και τα βοηθάει να μακρύνουν. Είναι ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά καθώς και και για γυναίκες στην εμμηνόπαυση όπου λόγω ορμονικών μεταβολών τα μαλλιά επηρεάζονται άμεσα.

Δοκιμάστε αυτή την μάσκα μαλλιών και θα μας θυμηθείτε.
Υλικά: 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο, 1 φλιτζάνι νερό, 2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα, έλαιο δεντρολίβανου.

Οδηγίες
Σε μια μικρή κατσαρόλα ανακατέψτε το λιναρόσπορο και το νερό. Σιγοβράστε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πήξει και να σχηματίσει σε υφή που να μοιάζει με τζελ. Στη συνέχεια σουρώστε το μείγμα ώστε να αφαιρέσετε τον λιναρόσπορο. Ρίξτε το υπόλοιπο gel σε ένα μικρό γυάλινο βάζο. Προσθέστε τζελ αλόης βέρα και 10 σταγόνες έλαιο δεντρολίβανου. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά. Η μάσκα σας είναι έτοιμη.

Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά στο τριχωτό της κεφαλής και σε όλο το μήκος τους και αφήστε να δράσει για περίπου μία ώρα. Λουστείτε ως συνήθως για να αφαιρέσετε το τζελ. Θα δείτε την διαφορά άμεσα και τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν.

Follow Getlife.gr στο Google News

Φτιάξτε το πιο μαγικό καθαριστικό λεκέδων για ρούχα και χαλιά με δύο απλά υλικά

Λιναρόσπορος: γνωρίστε την υπερτροφή και τα κορυφαία οφέλη για την υγεία