Ρουστίκ κρεβατοκάμαρες. Τολμήστε την τάση διακόσμησης.

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε διακοσμητή θα σας διαβεβαιώσει ότι μια ρουστίκ αισθητική στην κρεβατοκάμαρά σας, θα σας εγγυηθεί σχεδόν σίγουρα έναν καλό βραδινό ύπνο. Οι υφές και τα γήινα χρώματα της αγκαλιάζουν αρμονικά το μοντέρνο ύφος, αποπνέοντας μία ζεστασιά που κανένα άλλο στυλ δεν μπορεί να αποδώσει.

Με την παραδοσιακή του έννοια το ρουστίκ έχει σαν βάση του ανεπεξέργαστα υλικά και φυσικούς τόνους. Προτιμήστε έπιπλα με ακατέργαστες επιφάνειες και αποχρώσεις φυσικού ξύλου. Τα έπιπλα σε ρουστίκ στυλ είναι συνήθως σε πιο παραδοσιακές γραμμές, πιο στρογγυλεμένα και δίνουν μεγάλη σημασία στο φινίρισμα. Για ένα εκπληκτικό ρουστίκ αποτέλεσμα στην κρεβατοκάμαρα σας μπορείτε να επενδύσετε τον τοίχο με φυσική πέτρα, με ξύλο ή συνδυασμό τους.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιλογή του σωστού φωτισμού. Ο απαλός, θερμός και χαμηλός σχετικά φωτισμός θα λειτουργήσει καλύτερα. Προσθέσετε μερικά επιτραπέζια φωτιστικά σε παρόμοιο ύφος διακόσμησης. Στα υφάσματα η ρουστίκ διακόσμηση προάγει τη φυσικότητα των υλικών. Αγαπημένα χρώματα είναι πρωτίστως το λευκό, το μπεζ, το χρώμα της άμμου καθώς επίσης και ότι άλλο σχετίζεται με τη φύση. Όσον αφορά την ύφανση και πάλι κερδίζουν ακατέργαστα υλικά όπως το μαλλί, η λινάτσα αλλά και ο καμβάς.

Δείτε μερικές ιδέες για ρουστίκ διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα.

Follow Getlife.gr στο Google News

Διακόσμηση σπιτιού: 25 ρουστίκ ξύλινες επιγραφές LOVE

Πώς να καθαρίσετε τον ανοξείδωτο νεροχύτη σας με σόδα και ξύδι.