Έξυπνα αντικείμενα οργάνωσης που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας

Το θέμα της οργάνωσης του σπιτιού είναι πολύ σημαντικό, ειδικά με τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής που δεν υπάρχει χρόνος να τακτοποιούμε το κάθε μικρό ή μεγάλο αντικείμενο τη στιγμή που θα έπρεπε. Ειδικά όταν πρόκειται για μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης η σωστή αποθήκευσή τους είναι ουσιαστική διαφορετικά δημιουργείται ακαταστασία στο σπίτι και η ζωή μας γίνεται δυσκολότερη όταν δεν μπορούμε να βρούμε αυτό που θέλουμε την στιγμή που πρέπει.

Δείτε μερικά βασικά αντικείμενα και ιδέες που δεν πρέπει να λείπουν από κάθε οργανωμένο σπίτι και που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την ζωή μας μας κάπως πιο εύκολη.

1. Αποθήκευση κλειδιών

Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε τα κλειδιά μας κυρίως την στιγμή που βιαζόμαστε να βγούμε από το σπίτι είτε για να πάμε τα παιδιά στο σχολείο, είτε γιατί έχουμε αργήσει για την δουλειά μας. Πάρτε λοιπόν ένα όμορφο και κομψό κουτί και αποκτήστε την συνήθεια να αφήνετε εκεί τα κλειδιά αμέσως μόλις μπείτε στο σπίτι. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάντζους στον τοίχο στους οποίους να τα κρεμάτε.

2. Διαχωριστικά στα συρτάρια

Τα διαχωριστικά στα συρτάρια κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη καθώς κρατάνε όλα τα αντικείμενα στην θέση τους, γεγονός που βοηθάει αφενός στην άμεση τακτοποίηση αφού όλα έχουν καθορισμένες θέσεις και αφ΄ετέρου στο να βρίσκουμε πανεύκολα τα πάντα.

3. Δίσκοι συγκέντρωσης αντικειμένων

Τι πιο όμορφο από το να έχουμε τα αντικείμενά μας συγκεντρωμένα και όμορφα τακτοποιημένα σε έναν κομψό δίσκο. Είτε πρόκειται για τα διακοσμητικά αντικείμενα στο τραπεζάκι του σαλονιού, είτε για τα αρώματά μας στην τουαλέτα της κρεβατοκάμαράς μας, είτε για τα καλλυντικά μας στο μπάνιο σκεφτείτε πόσο πιο όμορφα και οργανωμένα θα δείχνουν μέσα σε έναν δίσκο.

4. Οργάνωση κοσμημάτων

Πόσες φορές θέλετε να φορέσετε εκείνο το κολιέ ή τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια αλλά δεν θυμάστε που τα αφήσατε ή έχουν μπερδευτεί με όλα τα υπόλοιπα και που να χάνετε χρόνο να τα ξεμπερδεύετε; Προμηθευτείτε ή φτιάξτε βάσεις οργάνωσης κοσμημάτων και γλυτώστε χρόνο.

Follow Getlife.gr στο Google News

Πώς να καταλάβετε αν είστε εργασιομανείς

32 υπέροχες ιδέες οργάνωσης κολιέ που θα σας λύσουν τα χέρια