Πώς να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας. Δείτε αυτές τις εντυπωσιακές ιδέες

Το τραπεζάκι σας είναι το πιο βασικό σημείο αναφοράς του σαλονιού σας, βασικό σημείο διακόσμησης και οπτικό σημείο εστίασης. Είναι επίσης μια από τις επιφάνειες που τείνουν να συσσωρεύονται μονίμως πράγματα στο σπίτι σας. Τηλεχειριστήρια, περιοδικά, βιβλία, τηλέφωνα, γενικά οποιοδήποτε αντικείμενο έχετε στο χέρι σας όταν κάθεστε στον καναπέ, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξει στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Τι μπορείτε να κάνετε για να μην δείχνει συνεχώς ακατάστατο το τραπεζάκι σας; Σχεδιάστε με γνώμονα τον τρόπο ζωής σας. Αν γνωρίζετε, πχ ότι έχετε την τάση να έχετε περιοδικά στο τραπεζάκι του καφέ σας, βάλτε ένα όμορφο καλάθι από κάτω για να τα κρατάτε περιορισμένους και μακριά από το οπτικό σας πεδίο. Προσθέστε ένα δίσκο και τοποθετήστε μέσα τα διακοσμητικά αντικείμενα και διευκολύνετε το τακτοποίηση. Με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να μετατρέψετε αυτήν την ακατάστατη επιφάνεια σε ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι.

Δεν χρειάζεστε ακριβά αντικείμενα για μια κομψή διακόσμηση του σαλονιού σας. Ένα απλό βάζο με λουλούδια ή ένα όμορφο κασπό με το αγαπημένο σας φυτό εσωτερικού χώρου προσθέτει ένα στιγμιαίο χρώμα και στυλ και είναι εύκολο να το αλλάξετε ανάλογα με τις εποχές. Μπορείτε να κάνετε μια προσωπική δήλωση σχεδίασης ή να ακολουθήσετε πιο στάνταρ συμβουλές διακόσμησης. Παίξτε με την υφή, προσθέστε πολύπλευρα γεωμετρικά βάζα, εντυπωσιακά κηροπήγια, βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, μεταλλικά αντικείμενα μόνα τους ή μέσα σε δίσκο.

Δείτε αυτές τις 33 ιδέες διακόσμησης τραπεζιού σαλονιού για να ξεκινήσετε.

Follow Getlife.gr στο Google News

12 συμβουλές για να απαλλαγείτε από τα ακάρεα σκόνης μια και καλή

Κοσμήματα σαν καινούρια. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα τρίβετε τα μάτια σας…